1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Weekend Retreat med Yoga og Meditation på Møn | 29. April - 1. Maj 2022

Arrangør:MUNONNE - Anahata Yoga Center ved Camilla og Kåre Netterstrøm
Placering:Stege, Møn, Danmark
Fra:29/4/2022 kl. 15:00
Til:1/5/2022 kl. 14:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:292

Skab energi og overblik efter en fordybende og opløftende weekend med yoga, afspænding, åndedrætsøvelser, meditation, kirtan, chants, lækker vegetarisk mad og sauna ved havet.

Hatha Yoga
Yogaen er klassisk Hatha hvor der er et vekslende flow af rolige og dynamiske øvelser, med spændingsfrigørende stillinger, træning af bækkenbund, koncentration, chakras, solhilsen og de klassiske stillinger m.m.
I hvilepauserne mellem øvelserne falder krop og åndedræt til ro og øvelserne integreres. Alle kan være med, du arbejde ud fra hvor du er.
 
Meditation
Selve meditationen på kurset bliver understøttet med guidede meditationer og afspændinger, der hjælper med at berolige sindet, opbygge indre balance og gøre os i stand til at opleve mere kærlighed i vores liv og forhold til andre.

Alle kan finde glæde i meditation, men ofte står vores forventninger og vaner i vejen. På dette retreat finder du en glæde ved at vende tilbage til stilheden og kærligheden inden i dig selv. 

Kirtan og Chants
I de sidste årtier har der, også i Danmark, været en stigende interesse for at synge Kirtan og Bhajan, en spirituel musiktradition fra Indien, hvor man gentager mantras, typisk med en forholdsvis simpel melodi og med masser af plads til improvisation og variation, både i rytme, dynamik og melodi. Vi synger kirtans om aftenen og chanter mantras mere meditativt som en del af meditationsundervisningen.

Japa Walk
Japa Walk er en simpelt teknik hvor vi går i takt til et enkelt sanskrit mantra, som hjælper os ind i en dybere kontakt med den glæde, fred og kærlighed, vi alle bærer indeni. På dette kursus laver vi det som en stille og meditativ form i haven.  

I pauserne kan du selvfølgelig vandrer ud langs lyse strande, gennem dybe skove og over åbne marker og få lidt sved på panden hvis der er lyst til det...
 
Retreat: et møde med dig selv
Vi ønsker alle at møde livet og vores nærmeste med mere nærvær og kærlighed. At være på retreat er en mulighed for at kigge indad, at møde din krop og dit sind med den accept og kærlighed du ønsker i dine relationer. Yogatraditionens metoder gør denne rejse til en god og harmonisk oplevelse som i sidste ende bringer dig i kontakt med hvem du er: et lys, en sjæl, en ubetinget kærlighed som altid stråler. Rejsen og målet bliver et og samme.

Vores erfaring er at alle tager herfra søndag eftermiddag, med en ny inspiration, klarhed og fred. Klar til at møde livet og relationerne derhjemme med et nyt perspektiv.
 
Underviserne
Camilla og Kåre Netterstrøm leder til dagligt Anahata Yoga Center og vil være undervisere på dette retreat. De har over 20 års erfaring med yogaundervisning og afholdelse af dybdegående yogaretreats og er kendt for deres levende, inspirerende og musikalske videreformidling af yogatraditionen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger