1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Atma Kriya yoga uge-retreat på Anahata Yoga Center, Møn | 1. - 6. juli 2022

Arrangør:MUNONNE - Anahata Yoga Center ved Camilla og Kåre Netterstrøm
Placering:Stege, Møn, Danmark
Fra:1/7/2022 kl. 15:00
Til:6/7/2022 kl. 10:00
Antal visninger:157

Et intensivt retreat med en dybdegående spirituel praksis og tid til masse af kirtan, storytelling, musik, chants og prayers...
 
Atma Kriya Yoga
Atma Kriya Yoga er skabt til at udvikle vores kærlighedsforhold til det guddommelige.  Igennem yoga teknikkerne kommer du på en smuk rejse igennem de 9 former for Bhakti som er dine naturlige kærlighedsudtryk.
Det er en dybdegående spirituel praksis for dig som ønsker en dyb udvikling og transformation.

Selve teknikkerne er ikke så meget en fysisk workout, men derimod en komplet sammensat praksis, som udover centrale fysiske yogaøvelser også inkluderer meditationsteknikker, åndedrætsøvelser og energetiske øvelser.
  
Handling med sjælens bevidsthed
Teknikkerne er i deres natur enkle nok til at begyndere kan være med, og har samtidig potentiale nok til at tage selv de mest erfarne inden for yoga og meditation til nye dybder af bevidsthed og erkendelse.

Atma Kriya Yoga er handling med kærlighed. Hver Kriya teknik repræsenterer et aspekt af den menneskelige natur, sætter den i relation til vores spirituelle praksis, og åbner for en dybere kontakt med den guddommelige kærlighed, glæde og fred, vi alle bærer i hjertet. Efterhånden vækkes Guddommelig Kærlighed i os. Denne Kærlighed- som ikke kan forstås af sindet, som er et mysterium for selv de store yogier – er nøglen til at realisere, hvem vi virkelig er.

Paramahamsa Vishwananda modtog Atma Kriya Yogaen fra sin Mester Mahavatar Babaji og har givet den videre til en række lærere som underviser i denne Kriya.​

Mere om kurset
Det er et intensivt retreat med meget varieret undervisning som også handler også om at bringe de oplevelser og indsigter, vi modtager i vores AKY-praksis, til alle andre dele af vores liv. 
Hvordan udspiller Bhakti sig i de dagligdags situationer vi befinder os i?
Hvordan kan vi lære af dem, og hvordan kan vi hente vores tro og styrke fra dem?

Vi vil fokusere mere på praktiske anvendelser i undervisningen end på teori. Hver session vil igennem samtaler og reflektion være interaktiv og søge at udnytte den kollektive og individuelle visdom som vi alle bærer.

Derudover er der skønne historier om helgerne og guddommelige mestrer, Kirtan (mantrasang), Puja ( et ritual med prayers, sang mv.), turer i Skoven, Chanting og meget med.

Undervisningen er obligatorisk på dette kursus, så du kan ikke springe klasser over, men er der specielle forhold, sygdom eller andet, så aftaler vi selvfølgelig ud fra det.

I slutning af kurset modtager du en indvielse i Atma Kriya Yoga (Shaktipat) som gør, at man får det maksimale ud af hver øvelse på alle planer.

Der følger en meget udførlig og stor manual med billeder, beskrivelser og masser af inspiration.

​Stilhed
Vi holder små stilhedsstunder på dette kursus. Vi spiser et måltid i stilhed sammen, holde en tavsheds stund før eller efter en meditation. Det er dejligt at være i stilhed sammen om hverdags ting, og folk oplever at nærvær og blidhed vokser mellem dem. Vi giver plads til hinanden på en mere dybsindig måde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor: