1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Forårsretreat med yinyoga og ayurvedisk mad på Skibstedgaard i Thy | 28. april - 1. maj 2022

Arrangør:MUNONNE - TimeToChange ved Christina Theilgaard​
Placering:Thy, Danmark
Fra:28/4/2022 kl. 17:30
Til:1/5/2022 kl. 13:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:420

Kom foråret i møde og tag med til en skøn forlænget weekend i smukke omgivelser i Thy og mærk, hvordan kombinationen af yinyoga, ayurvedisk mad og skøn natur kan give dig balance i krop og sind.

Vi har sammensat et program, hvor der både i yinyogaen og i maden er fokus på at give velvære til din krop og til dit sind. Yinyogaen vil have fokus på de 3 yin instrumenter – Søvn- Fordøjelse og Udrensning, ligesom maden vil støtte op om de samme principper, så du er klar til at gå resten af sommeren i møde på bedste vis.

Det er så vigtigt, at vi i vores dagligdag kan lytte til kroppen, den har SÅ meget at fortælle os, hvis vi lytter. Vi ønsker derfor at give dig en forlænget weekend, hvor du får mulighed for at flytte din opmærksomhed fra hoved ned til kroppen.

Der er plads til alle og både yoga og maden kan tilpasses.

Om yogaen
Yinyoga er baseret på det taoistiske koncept om yin og yang, som er modsætninger og komplementære principper i naturen. Yin er ro, stabilitet og stilhed, mens Yang er bevægelse og aktivitet. Sammen skaber de en perfekt balance, som mange af os desværre mangler i vores hverdag, hvor Yang fylder meget. Ved at dyrke Yinyoga er du med til at skabe en større balance i din krop.

Yinyoga går dybt ind i kroppen og på bedste vis arbejder den både med krop og psyke. Stillingerne er simple, da de fleste udføres liggende eller siddende, men da stillingerne holdes i 3-5 minutter, udfordrer du kroppen og sindet lige så meget, som hvis du skulle stå på hovedet.
I yinyoga arbejder vi med bindevævet, som fra naturens side er et stærkt og elastisk materiale, som snor sig igennem kroppen og binder vores knogler, led og organer sammen. Det stiver kroppen af, giver den form og holder den sammen.

Yinyoga har en fantastisk kombination af stilhed og aktivitet, som kan skabe forandringer på mange planer.

Jeg underviser i den ”asiatiske” yinyoga, som er kendetegnet ved at være lidt mere aktiv end den klassiske yinyoga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger