1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogaferie i Andalusien, Spanien | 11. - 17. oktober 2022

Arrangør:MUNONNE - Michael Bjerrum​
Placering:Pizarra, Malaga, Spanien
Fra:11/10/2022 kl. 16:00
Til:17/10/2022 kl. 12:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:961

Tag med den erfarne Michael Bjerrum på en groundende og energiboostende yogaferie i Andalusiens smukke bjerge på Valle De Vida Retreat.

Hvad yogaferien byder på
Yogaferien er for dig, der elsker at bruge kroppen, og som nyder yogaens effekt på sind og fysik. I løbet af ferien vil du få rig mulighed for at fordybe din indsigt i yogaanatomi og derved styrke din praksis – også på et mere terapeutisk plan. Det fysiske er i centrum, men Michael Bjerrum arbejder også med yogaen som en kropsligt forbundet terapiform. Han møder dig, hvor du er, og du behøver derfor ikke tænke over, hvilket ’yoganiveau’ du tilhører. Du er i trygge hænder – også når du prøver kræfter med håndstand og lignende stillinger.

Hvad dagene går med
Dagene byder på ca. 5 timers yoga hver dag, som begynder med meditation og vejrtrækning efterfulgt af morgenmad. Om formiddagen vil der være to timer med hatha og vinyasa yoga. Efter frokost er der både plads til alenetid med lange gåture, læsning og hyggeligt samvær med de andre ved poolen, eller på én af terrasserne i solen sammen med citrustræerne. Om eftermiddagen fortsætter dagen på yogaplatformen, hvor vi leger med yogateknik, omvendte stillinger og manuelle justeringer.

Samt sætter tempoet ned og fokuserer på at få mere grounding ind i vores yogapraksis, mens solen går ned.

Yogaundervisningen:  
Michael Bjerrum er én af Danmarks mest eftertragtede og erfarne yogaundervisere, når det handler om at nørde yogateknik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger