1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Dark sky retreats med yoga og stilhed på Møn | 28. - 30. okt. 2022

Arrangør:MUNONNE - Britt Søndergaard
Placering:Borre, Møn, Danmark
Fra:28/10/2022 kl. 15:00
Til:30/10/2022 kl. 11:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:727

Stille retreat: - en pause i den mørkere del af året...
Mørket indbyder til indadvendthed, fordybelse og indre ro. I vinterhalvåret 2022 vil vi for første gang kunne opleve et dark sky retreat på et ganske særligt stille sted, der som et af de få er certificeret med dark sky faciliteter og er de helt perfekte rammer for vores retreat.

I denne weekend er der mulighed for at genoplade batteriet med masser af fordybende, meditativ yoga med meditation både inde og ude, hvis vi er heldige under stjernerne i stille naturskønne omgivelser...

I løbet af retreatet er der perioder i stilhed/mauna lørdag eftermiddag og inden yoga både morgen og eftermiddag. På sådan et stille retreat forsvinder støjen og det, der forstyrrer vores naturlige tilstand af indre ro og glæde.

​Tiendegården på Møn er rammerne på et stille retreat er vigtige, hvor vi her på den gamle slægtsgård midt på Møn er omgivet af natur og er langt væk fra naboer, byens lys og støj - ideelt til formålet!

Vi dyrker yoga i en stor kvadratisk, helt gennemvarm sal på 1.sal og har mulighed for at lave meditation efter middagen udenfor på gårdens mange små stjerneplatforme og kroge med helårsliggestole og soveposer sat op til formålet. Gården tilbyder både kikkerter og bøger om stjerner til låns.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger