2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Efterårsretreat med Louise Fjendbo

Arrangør:Yogaliving
Placering:Hesede Hovedgaard - Haslev
Fra:9/9/2022 kl. 15:00
Til:11/9/2022 kl. 12:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:413

Eksklusivt yogaretreat

På dette retreat vil du blive forkælet i hyggelige rammer på Hesede Hovedgård. Vi vil arbejde opmærksomt med kroppens optimale alignment, så spændinger løsnes, og kroppen styrkes. Massagebolde (fra Jill MIller) vil også være en central del af undervisningen, så du får redskaber til, hvordan du nemt kan vedligeholde og forynge din krop.

Gården vi bor på tilhører Gisselfeld kloster og ligger midt i Gisselfefeld skov med vandreruter og en masse smukke attraktioner i området, som du kan gå på opdagelse i. Huset er indrettet charmerende og stilfuldt med herregårdsstemning og kunst. Vores værter bor selv på gården og vil varte os op med hjemmelavet, sund og lækker mad. 

 

Om Louise Fjendbo

Louise har ca. 20 års erfaring som yogalærer og har de sidste 10 år specialiseret sig inden for Bodyalignment. Ud over at undervise i yoga, arbejder hun som bevægelseskonsulent, hvor hun genoptræner mennesker, der har skader og smerter. Louise er i sin undervisning især kendt for sin store viden om alignment og hensigtsmæssig bevægelse. Hun bruger bevægelse og sin viden om stabilitet og mobilitet til at reparere skader og hjælpe sine elever til en større kropsintelligens.

Louises undervisning adskiller sig væsentligt fra andre yogaformer ved at fokuserer på alignment og stabilitet i bevægelse i modsætning til kollaps og passive stræk. Hendes yogaform er derfor både effektivt styrkende og optimalt mobiliserende og afspændende. Hun bruger afspændende massagebolde og foamrollers i slutningen af alle sine timer.

Louise er forfatter til flere bøger om yoga. Den seneste hedder: “Yoga – Øvelser i at leve livet”.

 

LÆS MERE OG TILMELD DIG HER 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger