1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga til ambiente rytmer og fælles vegansk aftensmad på Odense Bibliotek

Arrangør:Gråskov Yoga
Placering:Odense
Fra:29/1/2022 kl. 16:00
Til:29/1/2022 kl. 19:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:306

Forestil dig at blive guidet gennem en aktiv og nærværende hatha yoga time, mens blide ambiente toner rækker ud og omfavner dig og forstærker den indre oplevelse af at være til stede i egen krop.

Du er hermed inviteret med til halvanden times hatha yoga guidet af Sarah Gråskov fra Gråskov Yoga, mens dygtige lokale musiker Bach ved Hans Kristian Hannibal-Bach spiller rolig ambient musik. Odense Bibliotek danner (efter lukketid) ramme for dette event – der er både højt til loftet og plads til at udfolde sig.

Du kan forvente en klassisk hatha yoga time, hvor der vil være fokus på grounding, core øvelser, stående stillinger, balanceøvelser, siddende stillinger og afspænding. Vi kommer hele kroppen rundt, så du får en oplevelse af at have brugt kroppen og er blevet tanket op med ny energi.

Bach spiller live musik. Det vil være ganske rolige ambiente lydflader, som omfavner dig i harmonisk samspil med selve yogaen.

Som afslutning på eventen spiser vi fælles aftensmad. Det er Café Kosmos, som har kreeret en lækker krydret østafrikanske gryderet og en muffin til dessert.

Som en ekstra treat, så modtager alle deltagere en goodiebag med rabatordninger og lækkerier af en værdi af ca. 3500 kr. Følgende lokale virksomheder har indtil videre bidraget til goodiebagen:

  • Gråskov Yoga
  • Hans Kristian Hannibal-Bach
  • Café Kosmos
  • Totum skole for kropsterapi
  • Rema1000 - Vogterhus
  • Musikhuset Dexter

… og vi arbejder på at tilføje flere ting til goodiebagen frem mod eventet.

Så tag en veninde, mor, bror eller kollega under armen til en omgang yoga og aftensmad – det bliver mega hyggeligt, og vi glæder os til at se dig. Eventen er for 18+ år.

En oplagt julegave til en du holder af! 

Praktiske oplysninger 

Dato: Lørdag d. 29. januar

Tid: 16.00-17.30 (yoga) og 17.45-19.00 (fælles aftensmad)

Sted: Odense Bibliotek, 2. sal

Pris: 230 kr. (inkl. yoga og aftensmad)

Max. 50 deltagere

Tilmeld dig her: https://graaskovyoga.dk/product/yoga-til-ambiente-rytmer-og-faelles-vegansk-aftensmad-paa-odense-bibliotek/

Medbring: egen yogamåtte/liggeunderlag, drikkedunk og vær iført behageligt tøj, hvor du kan bevæge dig frit.Tilmeldingsfrist er fredag d. 21. januar 2022.

Betalingen sker samtidig med tilmeldingen. Tilmeldingen er bindende, og penge gives ikke retur, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Det med småt:

Undervisningen forgår på eget ansvar. Hverken Gråskov Yoga, Hans Kristian Hannibal-Bach eller Odense Bibliotek kan stilles til ansvar for eventuelle skader.

Privatlivspolitik: http://graaskovyoga.dk/privatlivspolitik/

Generelle vilkår og handelsbetingelser: http://graaskovyoga.dk/betingelser/


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger