2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Weekend-kurophold med yoga, sang, dans og meditation på Villa Fjordhøj i Skælskør 25. - 27. februar

Arrangør:MUNONNE - Bodyfulness ved Karina Helsted Moe
Placering:Skælskør, Danmark​
Fra:25/2/2022 kl. 15:00
Til:27/2/2022 kl. 16:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:223

På denne weekend fordyber du dig i bodyfulness, som er en blanding af yoga, sang, dybe åndedræt, mindfulness og dans. Du vil mærke hvor opløftende, det er for både krop og sjæl på det smukke Villa Fjordhøj i Skælskør i selskab med 2 undervisere, som brænder for hvert sit felt.


Du ankommer fredag eftermiddag, hvor en rolig bodyfulness-praksis får dig tilbage i kroppen. Og her vil du befinde dig resten af weekenden.

Programmet står på bodyfulness: yoga, meditation, lydrejse, dans, sang, smuk natur og veltilberedt økologisk og vegetarisk mad. Du får serveret 3 måltider om dagen.

Karina Helsted Moe er din behagelige guide til en morgenpraksis, hvor du får vækket hele kroppen gennem bodyfulness. Om eftermiddagen undervises du i en mere indadvendt praksis, som bringer dig dybt til stede i kroppen.

Midt på dagen arbejder vi med at lade kroppen bevæge sig intuitivt og frigjort til Sørens musik.

Weekenden er for dig, der har erfaring med at arbejde med dig selv, f.eks. via åndedrætsarbejde, kropsterapi eller anden form for terapeutisk arbejde.

Bodyfulness
Vi arbejder meget dybt med kroppen gennem bodyfulness, som er en blanding af yoga, åndedrætsterapi, mindfulness og dans. Du skal være i nogenlunde fysisk form, have et positivt sind og være nysgerrig og åben for at tage imod denne enestående mulighed for transformation.

Dine undervisere: 
Karina Helsted Moe
Fysioterapeut/Psykoterapeut/Yogalærer/Åndedrætsterapeut (Transformational Breath), samt forfatter til bogen Bodyfulness – din vej tilbage i kroppen fra 2020.
Karina har igennem årene udviklet sin egen yogaform, som inddrager elementer fra psykoterapien og bioenergetikken i yogaen, og som arbejder med de 7 energicentre i kroppen.

Søren Frieboe
Sanger, musiker, komponist, undervisninger
Søren har arbejdet med selvudvikling, meditation, massage og lydhealing siden 1990 og er oprindeligt uddannet på Musik Instituttet v. Århus Universitet.
 
Indkvartering:
Ved Skælskør fjord ligger kurejendommen Villa Fjordhøj med sauna helt ned til vandet og et skønt yogatempel med udsigt over haven og vandet. Her vil vi udnytte de mange faciliteter såsom dampbad, elverbadet og sauna. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger