2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

🙏 Introduktion til restorativ yoga 🙏

Arrangør:SALIG
Placering:København Ø
Fra:27/1/2022 kl. 16:45
Til:27/1/2022 kl. 18:15
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:184

 

SMAGSPRØVE PÅ RESTORATIV YOGA

 

Introduktionsklasse: 27. januar, kl. 16:45-18:15.

 

Her på introduktionsklassen får du en lille forsmag på, hvad restorativ yoga har at tilbyde dig, så du kan mærke effekten i din krop og dit sind.

 

Det er her du har mulighed for at opleve din underviser og få en fornemmelse af, hvad du kan forvente på et otte ugers yogakursus. Der vil selvfølgelig også være plads til eventuelle spørgsmål.

 

Alt udstyr du skal bruge er tilgængeligt i salen, og du er også velkommen til at medbringe dit eget. Tag dog gerne et lille tørklæde med, som du kan placere under ansigtet, når det vender ned mod vores yogabolster eller under øjenpuden.

 

Underviser: Jannie Krogstrup

 

Pris: 100 kr.

 

Om restorativ yoga:

Restorativ yoga er en stilleliggende og afspændende yogapraksis, som har til formål at bringe dig i kontakt med din ressourcefyldte krop og ind i en tilstand af tryghed og restitution. Her inviteres du ind i et præstationsfrit rum, hvor du absolut ikke skal holde ud eller holde igen, men bliver holdt i rolige og trygge rammer og støttet til et naturligt og velreguleret kropssystem.

 

Alt sammen sker helt af sig selv i de restorative stillinger, uden at du behøver at gøre noget aktivt. Jo mere afspændt, du kan være og give kroppen tid og plads, jo flere ressourcer er der til din rådighed.Under stillingerne bliver der rum til nænsomt og nysgerrigt, at mærke og sanse de signaler, der opstår i kroppen, og du får hjælp og vejledning i, hvordan du med små justeringer i stillingerne kan imødekomme og ære dine egne behov.

 

Jannie støtter dig undervejs til at bringe nærværet tilstede i kroppen gennem hendes beroligende og trygge guidning. Du vil blive præsenteret for forskellige nærværsøvelser, der træner dig i at hvile med tryghed i det, du mærker, og i at rumme kroppens indre univers på en ikke-dømmende måde.

 

TILMELD DIG INTRODUKTIONSKLASSEN HER 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger