1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

🙏 Kursus i yoga, åndedræt & meditation (8 uger): Morgenbooster 🙏

Arrangør:SALIG
Placering:København Ø
Fra:31/1/2022 kl. 08:30
Til:28/3/2022 kl. 09:30
Antal visninger:158

 START DIN DAG MED RO OG VELVÆRE I KROP OG SIND 

 

Morgenbooster-yogakursus: Mandage og torsdage, kl 08:30-09:30. 

 

Dette 8 ugers yogakursus har til formål at give dig en ramme til at få gang i en regelmæssig yogapraksis, hvor du oplever det velvære og den glæde, som yoga og åndedrætsøvelser kan frembringe. Ved at komme to gange om ugen kan yoga blive en større del af din hverdag og de positive effekter af yogaen holder ofte længere.

 

Vi kommer til at arbejde med klassiske yogastillinger, åndedræt og en kort afspænding til sidst, så du kommer ud af døren med god energi og er klar til at møde dagen.Kurset er for dig, der ønsker at praktisere yoga mere end en enkelt gang om ugen og som kan lide - og har mulighed for - at dyrke yoga tidligt på dagen.

 

Det er også for dig, som gerne vil udvikle en styrke, smidighed og balance i både krop og sind, og som har lyst til at udforske, hvad yogaens åndedrætsøvelser kan give dig.

 

Åndedrættet påvirker både nervesystem og hormonsystem og dermed din indre tilstand. Så du kan helt konkret lære at bruge åndedrættet til at berolige dig selv, hvis du oplever uro eller efter en stressende situation.Det er længden og frekvensen af dit åndedræt, der især påvirker dit nervesystem, og noget af det yogaens åndedrætsøvelser er særlig gode til er at aktivere det parasympatiske nervesystem og dermed kroppens hvile og afstresning.

 

Når du bliver mere bevidst om dit åndedræt, vil du blive bedre til at kontrollere din indre tilstand, så du på relativt kort tid kan finde tilbage til indre ro og en fornemmelse af at være centreret og hjemme i dig selv.

 

Underviser: Anne Christine Hagedorn

 

LÆS OM YOGA, ÅNDEDRÆT & MEDITATIONSKURSET

 

MELD DIG TIL YOGA & MEDITATIONSKURSET HER 

 

Prøv en introduktionsklasse:

introduktionsklasserne kan du prøve en Yoga, åndedræt & meditationssession og møde din underviser, inden du dedikerer dig til et 8 ugers kursus.

 

Kurset forløber over 8 uger. Vi mødes hver mandag og torsdag kl. 8:30-9:30 med opstart den 31. januar 2022.

 

- Vær opmærksom på at der er vinterferie den 14. og 17. februar 2022 og dermed ingen sessioner disse to dage. 

 

- Der er kursusopstart i foråret, sensommeren, efteråret og vinteren.

 

- Køber du et nyt yogakursus efter endt sæson, får du 15% rabat.

 

- Du kan også opnå 15% rabat ved at købe et yogakursus til dig selv og en ven, eller selv gå på to eller flere yogakurser af gangen.


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger