1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Gravidyoga med Bodil • Gadevang

Arrangør:YOGAMUDRA
Placering:Gadevang, 3400 Hillerød
Fra:16/1/2024 kl. 19:30
Til:6/2/2024 kl. 21:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:390

Tirsdag kl. 19:30-21:00.

16. jan., 23. jan., 30. jan., 6. feb. 2024 – tilmeldingsfrist: 9. jan.

Niveau: blandet, begyndere er velkomne

Tilmeldingsfrist: 9. jan.

For mere information, yogamudra.dk/kurser.

Bodil siger om undervisningen:

''Gravidyoga er hensyntagende yoga med dyb kærlighed til, respekt for og indsigt i den myriade af forandringer, kvindekroppen undergår i denne transformerende fase i et kvindeliv. Gravidyoga er meget mere end motion, og Gravidyoga er også god motion!

Jeg har undervist gravide i Gravidyoga siden 2008 og er en af Danmarks mest erfarne Gravidyoga yogalærere.

Det åndedræt, du lærer at mestre gennem min Gravidyoga undervisning, er helt uundværligt til fødslen – og her taler jeg med erfaring fra tre egne fødsler og en snes fødsler, hvor jeg har støttet fødende som doula/fødselshjælper, samt tilbagemeldinger fra hundredevis af elever igennem årene! Du lærer åndedræt, der beroliger; åndedræt der smertelindrer; og åndedræt til den mest intense del af fødslen, når baby passerer ned igennem dit bækken. Føder du ved kejser(inde)snit, har du stadig stor gavn af de to første!

Du lærer om rytmiske bevægelser og behagelige hvilestillinger, der både nærer, styrker og afspænder din krop i graviditeten, og som også vil være en stor hjælp under og mellem veerne, hvis du ønsker en aktiv fødsel.

Fødslen er en kæmpe milepæl for både mor og baby! Derfor er det meget vigtigt for mig at motivere dig til og hjælpe dig med at forberede dig godt på den dag, hvor baby skal ud i din favn.

Jeg har optaget ca. 3,5 timers grundig fødselsforberedelse med vigtig viden om bl.a. fødslens faser, hormoner og fødekulturen i Danmark plus tre Fødselsyoga praksisser (Gravidyoga til latensfasen, aktiv fasen hhv. uddrivelsesfasen), i alt ca. 3 timer, og begge dele indgår i mit Gravidyoga online kursus. Når du deltager på et Gravidyoga hold i Gadevang, har du samtidig adgang til Gravidyoga online. Gravidyoga online turbo indgår nemlig i prisen (værdi: 496 kr., i alt 22 timers on-line undervisning). På den måde kan jeg sikre, at du har adgang til hele min vidensbank omkring fødslen, så du kan forberede dig (meget gerne sammen med din evt. partner), alt imens vi på klasserne vil fokusere på Gravidyoga, der gavner dig og baby her og nu. Det betyder, at du, mens du deltager på et Gravidyoga hold, også har adgang online on-demand til yderligere:

• 7 Gravidyoga praksisser (ca. 9,5 timer)
• 8 yoga nidra dybdeafspændinger (ca. 2,5 timer)
• Inspiration til en nemmere hverdag med en smuk, rund mave (ca. 3,5 timer)
• Plus at du kan stille spørgsmål om undervisningen og fødslen både på klasserne i Gadevang og i vores private, Gravidyoga online fællesskab

Du kan bruge Gravidyoga online så meget eller så lidt, som du vil. Jeg opfordrer dig til som minimum at gøre god brug af de 6,5 timers fødselsforberedelse og Fødselsyoga.

Gravidyoga er den bedste investering i tid og omsorg til dig selv og baby, næring til din graviditet og forberedelse til fødslen!''

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil melde dig til, yogamudra.dk/kontakt – holdene er små, så reserver plads i god tid.


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger