1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

🙏 FORDYBELSESKLASSE: Find din styrke - yoga, åndedræt & meditation 🙏

Arrangør:SALIG
Placering:København Ø
Fra:23/1/2022 kl. 10:00
Til:23/1/2022 kl. 12:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:295

 

FIND DIN STYRKE MED YOGA & MEDITATION

 

FORDYBELSESKLASSE I YOGA & MEDITATION: 23. JANUAR KL. 10:00-12:30

 

Kunne du tænke dig at komme i gang med at udvikle større styrke i din yogapraksis og måske i dit liv i det hele taget? Så er denne fordybelsesklasse et godt sted at starte.

 

Vi sætter fokus på klassiske yogastillinger, som giver dig større kropslig styrke og mentalt fokus. Du kommer til at udforske, hvordan du kan arbejde med din styrke mere overordnet, når du dyrker yoga, gennem større bevidsthed om din kernemuskulatur.

 

Der er en hårfin balance mellem styrke og smidighed, disciplin og blødhed og mellem viljekraft og det at kunne flyde med. I yogaen taler man om balancen mellem Sthira og Sukha.

 

Når vi for eksempel bruger vores styrke til at presse os selv ud over vores egne grænser, kommer vi ud af balance. Omvendt kan vi opleve at mangle energi og kraft, hvis vi undlader at stå ved vores styrke og bruge den - både i yogaen og til at skabe det liv, vi ønsker.

 

Balance er altså vigtig at holde sig for øje, når man arbejder med styrke. Det gælder også denne fordybelsesklasse i yoga og meditation, som bliver en vekselvirkning mellem styrke, smidighed, udfordring og hvile.

 

Du får altså sved på panden og kontakt til din kernemuskulatur, men du får også en større bevidsthed omkring at balancere din styrke, så du passer på dig selv og ikke skaber unødig stress i krop og sind. Desuden vil der være en åndedrætsøvelse, som vi går i dybden med. Du guides i et tempo, hvor både krop og sind kan følge med, og der er god tid i stillingerne til at forfine og lege med din krops alignment.

 

Underviser: Anne Christine Hagedorn

 

Pris: 300 kr.

Kampagnetilbud: Tag en ven med gratis!

- følgende informationer sendes til info@saligdig.dk: fordybelsesklassens dato + fornavn, efternavn, mail og telefon nr. på din ledsager.

 

LÆS MERE OM FORDYBELSESKLASSEN HER

 

TILMELD DIG FORDYBELSESKLASSEN HER


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger