2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

🙏 FORDYBELSESKLASSE I YOGA, ÅNDEDRÆT & MEDITATION: Styrk dit nærvær 🙏

Arrangør:SALIG
Placering:København Ø
Fra:25/2/2022 kl. 17:00
Til:25/2/2022 kl. 19:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:582

 

STYRK DIT NÆRVÆR MED YOGA & MEDITATION

 

FORDYBELSESKLASSE I YOGA & MEDITATION: 25. FEBRUAR KL. 17:00-19:30

 

Vil du gerne ’ud af dit hoved’ og mere ’ned i kroppen’? Kunne du tænke dig at lære mere om sammenhængen mellem yogaøvelser og meditativt nærvær?

Denne fordybelsesklasse i Yoga & meditation sætter fokus på det meditative aspekt af yoga. Gennem åndedrætsøvelser, meditation og langsomme yogaøvelser udforsker du, hvordan kroppen kan fungere som anker for bevidstheden og som adgang til et langt større nærvær – både på yogamåtten og i det daglige liv.

Måske kender du til følelsen af at være ’oppe i hovedet’, hvor tankerne ræser, og du ikke er helt til stede med det, som foregår omkring dig. Eller du har måske ind i mellem så travlt, at du ikke helt mærker din krop og dine følelser, så det kan være svært at navigere efter dem.

Yoga er en af de mest effektive måder at komme ud af hovedet, ned i kroppen, mærke sine følelser og opleve nærvær og jordforbindelse.

Gennem klassiske stillinger styrkes din kerne, din balance forbedres og dit mentale fokus skærpes. Du guides i et tempo, hvor både krop og sind kan følge med og der er god tid i stillingerne til at forfine og lege med din krops alignment.

De fysiske øvelser guider bevidstheden ind i nuet ved at udfordre din balance og koordination. Og åndedrætsøvelserne er en effektiv måde at berolige dit sind, så du kan opleve et dybere nærvær i den efterfølgende meditation.

Du kan bruge fordybelsesklassen som inspiration til at gå dybere med det meditative aspekt af yoga, og du vil efterfølgende kunne lave nogle af øvelserne derhjemme - hvad enten du allerede har en hjemmepraksis, eller du måske gerne vil i gang.

Underviser: Anne Christine Hagedorn

Pris: 300 kr.
Kampagnetilbud: Tag en ven med gratis!
- følgende informationer sendes til info@saligdig.dk: fordybelsesklassens dato + fornavn, efternavn, mail og telefonnr. på din ledsager.

 

LÆS MERE OM FORDYBELSESKLASSEN HER

 

TILMELD DIG FORDYBELSESKLASSEN


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger