1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

🙏 3 DAGES FORDYBELSESFORLØB I RESTORATIV YOGA & GONGBAD 🙏

Arrangør:SALIG
Placering:København Ø
Fra:9/3/2022 kl. 17:00
Til:23/3/2022 kl. 18:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:215

 

LAD DIG BADE I LYDENS VIBRATIONER

 

3 DAGES FORDYBELSESFORLØB I RESTORATIV YOGA: 9., 16. & 23. MARTS KL. 17:00-18:30

 

Vi lukker langsomheden ind gennem afspænding i restorative yogastillinger akkompagneret af gong- og klangterapi.

Under dette fordybelsesforløb støttes din restorative rejse med gongbad. Indlednings- og afslutningsvis bades du i vibrationerne fra gongen. Intensitetsniveauet bygges op gradvist i løbet af klasserne og afrundes i stilhed. Gongens lyd favner hele rummet og omslutter din krop, her kan du overgive dig og være nærværende med det som er med dig, i dit liv, i øjeblikket.

Når gongen slås an er dens lyd længe om at klinge ud, og netop det hjælper dit sind med at overgive sig til roen ved at sløve tanker og bekymringer. Imellem gongbadet guides du i restorative stillinger, hvor også andre instrumenter som tromme, klokker og rasler vil bringes i spil undervejs.

Restorativ yoga med lydbad tilbyder en indadvendt praksis, designet til at berolige dit nervesystem og sende dig ind i en meditativ tilstand, hvor du kan hele og restituere helt ned på celleplan. De restorative stillinger sænker tempoet i din krop, så du bliver klar til at modtage de helende lyde fra lydbadet.

For at opnå ro i nervesystemet, og dermed en tilstand af dyb afspænding, har du mulighed for at holde stillingerne i 10-20 minutter, hvis din krop har lyst til det. Jo mere afspændt du er i kroppen og mentalt, jo mere regeneration sker der på celleplan og i dit organsystem. Når kroppen er støttet og tryg, kan den give helt slip og du kan tage imod de helende vibrationer fra gongen.

Restorativ yoga med gongbad kan generelt bidrage til mere ro og overskud i hverdagen, hvad enten du har en travl tilværelse eller ønsker flere kvalitetsstunder og pauser i hverdagen.

Undervisere: Deena & Stiine

Pris: 750 kr.

 

LÆS MERE OM FORDYBELSESFORLØBET HER

 

TILMELD DIG FORDYBELSESFORLØBET


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger