1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

🙏 FORDYBELSESKLASSE I YOGA, ÅNDEDRÆT & MEDITATION: Yoga og det åbne hjerte 🙏

Arrangør:SALIG
Placering:København Ø
Fra:18/3/2022 kl. 17:00
Til:18/3/2022 kl. 19:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:141

 

DYBERE KLARHED MED YOGA & MEDITATION

 

FORDYBELSESKLASSE I YOGA & MEDITATION: 18. MARTS KL. 17:00-19:30

 

Livet bliver mere meningsfyldt og rigt, når vi giver fra hjertet og sætter fokus på at støtte og hjælpe andre mennesker.  Men det kan være svært at finde balancen mellem at give til andre og passe på os selv, så vi ikke bliver drænet af at give.

Gennem yoga og meditation bliver vi mere opmærksomme og vågne og dermed bedre i stand til at nære og støtte os selv, så vi kan give til andre fra et indre overskud.

I denne fordybelsesklasse er omdrejningspunktet hjertet, og de kvaliteter vi forbinder med hjertet: blidhed, venlighed, kærlighed, klarhed og visdom.

Vi sætter fokus på blide bagoverbøjninger og på at have en tålmodig og venlig tilgang til os selv, også når yogaøvelserne er udfordrende. Du får desuden mulighed for at lære en meditation, der handler om medfølelse – med dig selv og andre.

Ved at mærke dit hjerte kan du desuden opleve en dybere klarhed, så du bedre bliver i stand til at skelne de mønstre, der er i psyken omkring hjertet og det at give. Det kan for eksempel være, at du har for vane at give til andre af pligt eller skyldfølelse, eller at du kommer til at dræne dig selv ved at give mere, end du egentlig har overskud til.

De fysiske øvelser i fordybelsesklassen er langsomme med en balance mellem at skabe styrke og smidighed, og din yogalærer tilbyder ofte flere versioner af øvelserne eller tilpasser dem, så de passer til din krop.

Du kan bruge fordybelsesklassen som inspiration til at gå dybere med det meditative aspekt af yoga, og du vil efterfølgende kunne lave nogle af øvelserne derhjemme -  hvad enten du allerede har en hjemmepraksis, eller du måske gerne vil i gang.

Underviser: Anne Christine Hagedorn

Pris: 300 kr.
Kampagnetilbud: Tag en ven med gratis!
- følgende informationer sendes til info@saligdig.dk: fordybelsesklassens dato + fornavn, efternavn, mail og telefonnr. på din ledsager.

 

LÆS MERE OM FORDYBELSESKLASSEN HER

 

TILMELD DIG FORDYBELSESKLASSEN


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger