1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Hvilende yoga med the, frugt og snacks

Arrangør:Kulila Yoga/ Katrine Hald
Placering:Feldballe
Fra:22/1/2022 kl. 10:00
Til:22/1/2022 kl. 13:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:239

Hvilende Yoga på Friland, med efterfølgende the, frugt, snacks og rundkreds-hygge

Lørdag d.22.januar kl.10-12 (+ tid efter yoga)

For tilmelding se venligst længere nede i teksten.

På denne forlængede yogaklasse er nøgleordene at give slip og give plads. En nænsom nytårspraksis hvor vi slipper det gamle og skaber plads til nyt. Og i hvert fald for en stund at give slip på det travle liv og skabe plads til langsomheden.

I den hvilende/ restorative yoga er stillingerne designet til at musklerne kan tage en pause, og give plads til en naturlig tilstand af afspændthed i hele kroppen.

Vi starter med helt simple blide bevægelser og stræk nede ved jorden, hvorefter du vil blive guidet gennem siddende og liggende yogastillinger.

Støtten fra tæpper, puder, blokke m.m. hjælper kroppen til, i længere tid ad gangen, at slippe ind i en naturlig passiv væren.

Yogaklassen er både for begyndere som øvede.Har du særlige udfordringer bedes du venligst selv checke med din læge/fysioterapeut eller andet at det er hensigtsmæssigt at deltage til yoga. Jeg vil i så tilfælde meget gerne have besked så jeg kan være til bedst mulig hjælp.

Yogaklassen finder sted i et stort lyst lokale med trægulv i fælleshuset Ravnen på Friland i Feldballe.

Du får udleveret dit eget sæt af øjenpude med duft af lavendel, yogablokke og yogastrop til brug på yogaklassen. Hvad du i øvrigt bedes medbringe får du besked om ved tilmelding.

Pris: 225Kr. for 2 timers yoga, samt en lækker let servering bestående af økologiske urtetheer, frugt og snacks.

TILMELDING

Send mig en mail på katrinehald@hotmail.com eller sms 30209740 om at du ønsker at deltage senest 2 dage før yogaklassen. Jeg svarer tilbage hurtigst muligt med betalingsinfo (der kan godt gå en dags tid). Selve tilmelding sker ved betaling og er bindende. Du er tilmeldt yogaklassen når jeg har bekræftet din indbetaling på mail.

Bliver du forhindret i at deltage er du velkommen til at give din plads til en anden, venligst giv mig besked. Aflyses yogaklassen refunderes hele beløbet.

Jeg har 5 medium tykkelse yogapøller til udlån til de første 5 som efterspørger det ved tilmelding.

Der er ikke krav om coronapas, men mundbind når du går til/ fra yogamåtten. Jeg sørger for god afstand og håndsprit osv.

Jeg glæder mig til at se dig :-)


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger