1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Silence of the Mind - Weekend Retreat på Møn v. Swami Sharadananda m.fl. | 4. - 6. februar 2022

Arrangør:MUNONNE - Anahata Yoga Center ved Camilla og Kåre Netterstrøm
Placering:Stege, Møn, Danmark
Fra:4/2/2022 kl. 15:00
Til:6/2/2022 kl. 17:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:230

Velkommen til et dybdegående og intenst retreat med Hatha Yoga, Meditation, Satsangs baseret på de gamle vediske skrifter, Japa Walks, OM Chantings, meditativ mantrasang og måltider i stilhed.

Stilheden i sindet er temaet for weekenden: hvordan kan vi opnå stilhed og fred, uafhængig af ydre omstændigheder, midt i vores normale liv med udfordringer og støj.

Underviser
Swami Sharadananda er en super dygtig og inspirerende underviser, musiker/sanger og har igennem mange år integreret sit spirituelle liv med en hverdag som leder i en stor virksomhed. Under vejledning af sin spirituelle mester Paramahamsa Vishwanananda han har han fordybet sig i Yogaens mange aspekter, de seneste 9 år som Swami og leder af en Ashram i Riga.

Satsang
Betyder samvær i sandheden. Swami Sharadananda vil bringe den gamle visdom fra de vediske skrifter videre til deltagerne i form af foredrag men bestemt også i direkte erfaring så den kan integreres. De vediske skrifter som Bhagava Gita og Shreemad Bhagavatam vil være omdrejningpunktet for retreatet. Du vil kunne mærke at den tidløse sandhed fra skrifterne vil resonere inde i dig. Selve transformationen vil foregår inde i dig med de erfaringer du kommer til at have på retræten

Hatha Yoga
Om morgenen vil det være klassisk Hatha hvor der er et vekslende flow af rolige og dynamiske øvelser, med spændingsfrigørende stillinger, træning af bækkenbund, koncentration, chakras, solhilsen og de klassiske stillinger m.m.

I hvilepauserne mellem øvelserne falder krop og åndedræt til ro og øvelserne integreres. Alle kan være med, du arbejde ud fra hvor du er. Anadyanta Dasi (Camilla Netterstrøm ) underviser morgenklasserne med Hatha Yoga.

Meditation og afspænding
Selve meditationen på kurset bliver understøttet med guidede meditationer og afspændinger, der hjælper med at berolige sindet, opbygge indre balance og gøre os i stand til at opleve mere kærlighed i vores liv og forhold til andre.

Der bliver også guidet afspændinger med blide toner og mantras.

​Alle kan finde glæde i meditation, men ofte står vores forventninger og vaner i vejen. På dette retreat finder du en glæde ved at vende tilbage til stilheden og kærligheden inden i dig selv. 

Japa Walk
Japa Walk er en simpel teknik hvor vi går i takt til et enkelt sanskrit mantra, som hjælper os ind i en dybere kontakt med den glæde, fred og kærlighed, vi alle bærer indeni. 
Lørdag eftermiddag tager vi i skoven og fordyber os i Japa Walk..

Meditativ Mantrasang, Kirtan og OM Chanting
I yoga traditionen bruger man også musikformer som vækker vores kærlige natur, virker helbredende på kroppen og beroligende på sindet. Vi synger og chanter mantra som vækker specifikke dimensioner af vores natur. Alle kan være med og det er en dejlig måde at være sammen på og som skaber en samhøringhed med det som er større end os. OM Chanting er en gruppepraksis, der bruger OM lydens transformerende evne til at aktivere deltagernes selvhelbredende potentiale. Teknikken omdanner negativitet til positiv energi, hjælper med at rense omgivelserne og hjælper på deltagernes fysiske, følelsesmæssige og spirituelle velbefindende. Vi sidder i 2 cirkler og Chanter OM i 45 minutter og slutter med en lille meditation

Traditionen og Bhakti Yoga
Bhakti Yoga traditionen er en vigtig del at den spirituelle kultur i Inden. Skrifter som Bhagavad Gita og Shreemad Bhagavatam beskriver på smukkeste vis Bhakti Yogaens natur og potentiale: At leve et liv i ubetinget kærlighed og i balance i dit indre og ydre.. Vores mester Paramahamsa Vishwananda har givet et hav af unikke metoder og praksis til at udvikle vores kærlighedsforhold til gud.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger