2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga- og solferie i Molivos, Grækenland | 27. maj - 3. juni

Arrangør:MUNONNE - Katrine Ingelhardt
Placering:Molivos, Lesbos, Grækenland
Fra:27/5/2022 kl. 08:00
Til:3/6/2022 kl. 08:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:260

I den charmerende græske middelalderby Molivos har du mulighed for at kombinere solferie med yoga og meditation. Træk stikket ud og lad solen, varmen, havet, de fredfyldte omgivelser og den dybtvirkende yogapraksis tage dig med på en rejse mod kropslig frihed og indre ro. Vi rejser slut maj eller start september, hvor vejret er som en perfekt dansk sommer.

Morgen og eftermiddag mødes vi og praktiserer yoga i den naturligt afkølede yogasal i udkanten af byen tæt på stranden. Når du ikke dyrker yoga, er tiden din! Du kan nyde stranden og den hyggelige stemning i byen eller tage på udflugt til de hemmelige badebugte eller de berømte varme kilder.

Måske rejser du med din familie eller en ven og vil nyde tiden med dem. Aftenerne kan fordrives på en af de vidunderlige familiedrevne restauranter, hvor du kan lade tiden gå i stå og nyde græsk gourmet til yderst rimelige priser. Der er lagt op til frivillig fællesspisning første og sidste dag, men du styrer selv balancen mellem socialt samvær og alenetid. Gør endelig plads til ro og lad effekten af yogaen absorberes i både krop og sind.

Yogaundervisningen
Yogaen er en blanding af dynamisk flow, styrkende asanas, dybe stræk og restorative stillinger – alt sammen med fokus på det meditative nærvær i din praksis. Du lærer at bevæge dig fokuseret, ind og ud af stillingerne i takt med din vejrtrækning. Med underviserens vægt på alignments og hands-on teknikker, træner du din kropsbevidsthed og får hjælp til at justere stillingerne, så du oplever større frihed i din praksis og undgår overbelastning og skader. Den fysiske del af din praksis afsluttes altid med en guidet afspænding (savasana), åndedrætsteknikker (pranayama) og meditation.

Om du er erfaren inden for yoga eller er nybegynder er underordnet. Undervisningen tilpasses din krop og dit niveau. Al yogaudstyr forefindes, men vi anbefaler alligevel at du medbringer din egen yogamåtte samt et sjal til at tage over dig under savasana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger