1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

FULDT BOOKET! Luksus Spa- og Yogaretreat på Hotel Vejlefjord🌺

Arrangør:Helena Jacobsen YOGA
Placering:Stouby, Hotel Vejlefjord
Fra:14/10/2022 kl. 14:00
Til:16/10/2022 kl. 13:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:387

Retreatet er fuldt booket. Skriv til mig hvis du vil på venteliste, og ellers er der plads på samme retreat d. 20.-22. januar 2023.

Til efteråret rykker vi endnu en gang ind i varmen til yoga, spa, fordybelse & selvforkælelse.

Vi opholder os på Hotel Vejlefjord, også kaldet ”Slottet i skoven”. Udover at være omgivet af smuk natur, der indbyder til lange gåture, er spaen på stedet en af de bedste af sin slags. Der er fri adgang til alle bade, saunaer og dampbad, udendørsbassin og skovsauna. Der er mulighed for saunagus og infrarød sauna (mod betaling, og hvis der er plads). Hvis du er til vinterbadning, kan du bade i fjorden tæt på hotellet.

Jeg underviser i hatha-yoga, men inddrager også elementer fra bl.a. hormonyoga, yin & vinyasa. Vi kombinerer den blide yoga med styrke, lange stræk og bevægelse og har fokus på at skabe ro i sindet samt balance og vitalitet i kroppen. Spa og yoga er en helt fantastisk kombination, der giver kroppen mulighed for at slippe ophobninger og opnå dyb afspænding.

Alle niveauer kan deltage, det er dog en god idé, hvis du har prøvet yoga et par gange før opholdet 

𝗗𝘂 𝗳𝗮̊𝗿

2 x overnatning i enkeltværelse*. Check-in fra kl. 14 fredag

4 x yoga (fredag kl. 16.45, lørdag morgen & eftermiddag samt søndag morgen) inkl. leje af lokale

2 x 3-retters middag efter køkkenets valg inkl. drikkevarer (to genstande pr. person til hver middag) fredag og lørdag aften i form af fællesspisning med gruppen

Frokostbowle i Vitalbar lørdag

Kaffe, te & frugt ad libitum i spaområdet

Morgenmad lørdag og søndag

Badekåbe, slippers og håndklæder til låns hele weekenden

Fuld adgang til De Termiske Bade & Thalasso Spa (fra check-in helt indtil kl. 13 om søndagen, efter check-ud)*

Der er som udgangspunkt kun enkeltværelser tilgængelige på retreatet, så hvis I vil hygge på værelset, kan I gå på besøg hos hinanden. Der er også mulighed for at mødes i de små hyggelige stuer på hotellet. Hvis I specifikt ønsker et dobbeltværelse, kan I kontakte mig, så undersøger jeg, om det er muligt. 

𝗣𝗿𝗶𝘀

4.995 kr. pr. person. Du betaler selv transport til og fra Hotel Vejlefjord, der er gratis parkering ved hotellet hele weekenden.

Medbring egen yogamåtte og et tæppe, resten låner du af mig hele weekenden. 

𝗧𝗶𝗹𝗺𝗲𝗹𝗱𝗶𝗻𝗴

Tilmeld dig ved at sende en mail til hej@helenajacobsen.dk. Husk at inkludere info om allergier el. ønske om specialkost. Inden for tre dage fra tilmelding skal du indbetale depositum på 1.500 kr. via MobilePay 28855570 el. reg.: 5501 konto: 6275797349. Restbeløbet på 3.495 kr. skal indbetales på samme konto senest fire uger før opholdet. Dato oplyses ved tilmelding. 

𝗕𝗲𝘁𝗶𝗻𝗴𝗲𝗹𝘀𝗲𝗿

Tilmelding er bindende, og depositum samt restbeløb tilbagebetales ikke. Bliver du forhindret i at deltage, kan du videregive din plads – jeg skal have besked herom. Bliver jeg eller hotellet mod forventning nødt til at aflyse, tilbagebetales det fulde beløb.

Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet.

Du kan læse mere om Hotel Vejlefjord, som i 2017 blev kåret til årets spa, her: https://www.hotelvejlefjord.dk

Om din underviser:

Jeg er uddannet yogalærer i 2016 med mere end 500 timers uddannelse og efteruddannelse inden for hatha-yoga. I oktober 2021 er jeg blevet certificeret hormonyogalærer med 80 timers uddannelse ved hormon- og cyklusvejleder Laura Grubb.

Min undervisningserfaring er bred og kommer fra undervisning i yogastudier, på fysioterapeutklinik, til events, retreats, workshops samt privatundervisning.

I min undervisning har jeg stort fokus på at skabe stilhed og ro. Formålet er at opnå balance i kroppen gennem smidighed, styrke og dybe stræk. Mit udgangspunkt er, at yoga er for alle, og jeg kan langt fra altid selv nå mine tæer! Derfor er du velkommen til yoga hos mig uanset erfaring, fysisk form og figur.

For mere info besøg min hjemmeside: helenajacobsen.dk
Følg mig på Facebook & Instagram: @helenajacobsenyoga

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger