1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

4-dages stilhedsretreat den 2.-5. februar 2023 på Kirsebærgården

Arrangør:Søstrene B
Placering:Rørvig
Fra:2/2/2023 kl. 15:00
Til:5/2/2023 kl. 14:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:916

En forlænget weekend i stilhed med fokus på ro, nærvær og balance med yoga, mindfulness, vegetarisk mad, udendørsspa og sauna og gåture i smuk og fredet natur på Nakke-halvøen ved Rørvig.

I hverdagslivet er vores opmærksomhed ofte delt mellem mange ting og på dette retreat har du mulighed for at give dig selv en pause, hvor der skabes ro til fordybelse og egen omsorg. Gennem blid yoga, mindfulness og compassion-træning med siddende, gående og liggende meditationer får du skærpet dine sanser, styrket dit fokus og mulighed for at opnå større selvindsigt.

Hvor:

Kirsebærgården, Slettermosevej 15, Nakke, 4500 Nykøbing Sj. 

Pris:

Prisen for undervisning, forplejning og ophold i delt værelse er 4500 kr. De to enkeltværelser fordeles efter først til mølle mod et tillæg på 1000 kr.Depositum på 1000 kr. betales ved tilmeldingen, og de resterende 3500 kr. betales senestden 1. december. 

Hvornår:

Torsdag den 2. februar til søndag den 5. februar 2023. På ankomstdagen vil der være indkvartering og eftermiddagskaffe/te mellem 16 og 18.

Klokken 18 spiser vi middag, og kl. 19-21 er der velkomst og oplæg til retreat og stilheden indledes.

Fredag og lørdag vil vi starte dagen med yoga, og programmet i løbet af dagen vil være instruktioner til mindfulness, compassion, yoga, siddende og gående meditationer.

Midt på dagen vil der være en længere pause med tid til hvile og gåture på egen hånd.Vi slutter dagen med refleksionsoplæg og meditation.

På afrejsedagen vil der være morgenyoga, og stilheden ophæves om formiddagen, hvorefter vi spiser frokost inden afrejse kl. 14.

Underviserne:

Lisbeth Beierholm:

Yogalærer. Dansk Yogas 2-årige læreruddannelse, samt efteruddannelse i restorativ yoga, yogaterapeutik, mindfulness, meditation, yin yoga, Anatomy Trains (Tom Myers), yin yoga-massage og yoga nidra-meditation.

Jeanette Beierholm:

Psykolog, mindfulness instruktør og certificeret underviser i Mindful Self-Compassion fra Center for mindfulness San Diego University. 

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du skriver til os på soesterb@gmail.com. Du vil herefter modtage en mail, hvor vi bekræfter, at der er plads på holdet. Når vi har modtaget dit depositum på 1000 kr., er du sikret en plads.

Kurset vil blive oprettet ved min. 10 deltagere. Når holdet er komplet eller senest den 1. december 2022, skriver vi ud, om der er deltagere til, at stilhedsretreatet kan gennemføres. 

Du kan finde os på FB- Mindfulness og Yoga – Søstrene B, og ønsker du mere information om dette og hint, er du velkommen til at kontakte os. 

Kærlige hilsner Søstrene B

Jeanette Beierholm (tlf. 26 47 08 37) og Lisbeth Beierholm (tlf. 40 46 76 95) 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger