1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogaretreat med Stinna Shaktiva

Arrangør:DGI Nordsjælland
Placering:Smidstrup Strand
Fra:28/5/2022 kl. 09:30
Til:29/5/2022 kl. 13:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:803

Yoga retreat i skønne omgivelser ved Smidstrup Strand

Giv dig selv en ordentlig portion opmærksomhed og tag med på yoga retreat. Yogaundervisningen vil bestå af nærende rolig Yin yoga, der er en groundende og meditativ yogapraksis, samt dynamisk Flow/Yang Yoga, der er styrkende og energifyldt. Yin/Yang yoga er en blanding af begge dele – det blide og langsomme kombineret med det dynamiske og energiske, hvor musklerne styrkes, bindevævet strækkes og energien i kroppen stimuleres.

Der undervises i et roligt tempo, hvor stillingerne tilpasses kroppen og ikke omvendt. Alle kan deltage uanset yogaerfaring, og alle aktiviteter er valgfri.Retreatet er for dig, som gerne vil gøre noget godt for din krop og dit sind.

Retreatet afholdes i de skønne omgivelser hos Refugium ved Smidstrup Strand, hvor der både er mulighed for en tur i bølgen og en gåtur i den omkringliggende natur. Yogaundervisningen vil foregå med udsigt udover havet. 

Indkvartering foregår på enkeltmandsværelse. Der er plads til 16 deltagere.

Se weekendens program og tilmeld dig her

Din underviser: Stinna er landsunderviser for Bevæg dig for livet - Fitness, og tidligere instruktør og gymnast på DGI´s Verdenshold. Hun har undervist yoga siden 2003, og er uddannet Yogalærer i Indien, USA og på Bali. Hun er certificeret i Rolfing Strukturel Integration (bindevævsbaseret kropsterapi), FDZ-Zoneterapeut og har en overbygning i Dans og formidling fra Den Danske Scenekunstskole.Stinna har en meget udramatisk tilgang til livet og til yoga, og syntes der er mange forskellige veje, teknikker og metoder til at lande godt i sig selv.

“Min intention for undervisningen er, at deltagerne kan føle sig trygge og give sig hen til deres yogapraksis, og jeg gør mit bedste for at gøre undervisningen tilgængelig og skabe et rum til at komme dybere i balance i krop og sind.”Stinna underviser til dagligt på NOR: og Rört i København, for Cathrine Yoga Academy og i dans på forskellige højskoler og efterskoler. 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger