1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Frihed og forbundethed

Arrangør:Svend Trier & Anette Meldgaard
Placering:Samsø
Fra:8/8/2022 kl. 17:00
Til:13/8/2022 kl. 09:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:459

YOGA &  MEDITATIONS-RETREAT PÅ SAMSØ
Velkommen til et inspirerende yoga- og meditationsretreat, med mulighed for at lade dig selv op og fordybe dig i naturskønne omgivelser. Tag med en uge til smukke Samsø, når lyset strækker sig uendeligt og dagene er lange. Forkæl dig selv med yoga, meditation, nærende kost og tid til dig. En kærkommen lejlighed til at komme i kontakt med naturens healende kræfter, nyde en gåtur i skoven eller ved stranden, bade og være til stede.  

Vi arbejder med en blanding af yogaflows, åndedrætsøvelser, meditation og restorativ yoga. Yogaformen er meditativ og fordybende med en intention om at møde din krop lige hvor den er. Meditationsundervisningen tager udgangspunkt i deltagernes egne erfaringer, og vi vil udforske forskellige former for meditation og desuden arbejde med selvrefleksion og nærværstræning.
Der er yoga morgen og om eftermiddagene og der er meditationsundervisning hver formiddag og meditation og dialog hver aften.

Du bliver forkælet med lækker vegetarisk mad i løbet af retreatet.Et sådant retreat over flere dage, kan sætte et dybt aftryk i krop og sjæl som du kan næres af igennem lang tid efterfølgende. 

Vi har arbejdet tæt sammen igennem mere end 10 år og formidler det samme essentielle budskab med hver vores indgangsvinkel.

Prisen er inkl. undervisning, fuld forplejning med nærende kost 3 gange dagligt samt 5 overnatninger i delt dobbeltværelse.
Delt dobbeltværelse kr. 7.200,-
Enkeltværelsestillæg kr. 1.500,-
Begrænset antal enkeltværelser. Der er max. plads til 16 deltagere.

Vi bor på Samsø Retreat, en
tolænget gård med en skøn indretning og en hel særlig stemning og ro. Overnatning i lyse værelser med bad og toilet i tilknytning. Ofte er der 2-4 om et bad/toilet. Alle værelserne ligger i stueetage med udsigt til have, skov og smuk natur. 

På første sal er der indrettet en elegant yoga- og meditationssal med lyse trægulve, synlige bjælker og plads til bare at være, summe og boble.

Du sejler fra Hou eller Aarhus i Jylland og Kalundborg på Sjælland til Samsø, hvor du kan bestille en telebus som kan køre dig til Samsø Retreat. Telebus bestilles på telefon 7210 8010.

Vi glæder mig til at dele nogle smukke sommerdage med tid i naturen, nærvær og en masse dejlig yoga og meditation. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål. 

Mail: Anettemeldgaard@yogamo.dk / Mobil: 2986 0648 / www.yogamo.dk

Læs mere og tilmeld dig HER


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger