2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga dagsretreat på Samsø

Arrangør:Yogamo
Placering:Samsø
Fra:27/11/2022 kl. 11:00
Til:27/11/2022 kl. 17:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:406

YOGA & DAGSRETREAT PÅ SAMSØ 
Velkommen til en dag på Samsø, hvor du får mulighed for at udvide din medfølelses cirkel og mærke at du er en del af helheden i et kærligt fællesskab. Et smukt november-rum og en hel dag hvor du får mulighed for at fordybe dig, være nærværende med dig selv og udvide din omsorgscirkel så relationerne til alt hvad der betyder noget vokser i dig.

Vi arbejder med en skøn blanding af yogaflows, åndedrætsøvelser, meditation og restorativ yoga. Samtidig bliver der tid til en stille gåtur i den omkringliggende smukke Brattingsborg skov, med et åbent spørgsmål i hånden.

Du bliver forkælet med lækker vegetarisk frokost, sunde snacks, kaffe og te.  En hel dag med yoga og meditation kan give dig klarhed, selvomsorg og fornyet energi.

Ønsket med dette dagsretreat er at give dig en mulighed for at træde ud af den daglige rytme og nyde en dag i fred, stilhed og fordybelse. Yogaformen er meditativ og fordybende med en intention om at møde DIN krop lige hvor den er. Du får hvile og opbygger vitalitet, så du kan gå videre i hverdagen løftet og med ny energi.

10.30    Åben for ankomst  
11.00    Velkomst og forfriskning
11.15     Yoga, åndedræt og flows
13.30    Stille gåtur i skoven
14.30    Restorativ Yoga
16.30    Afrunding og forfriskning

Prisen er inkl. undervisning, frokost, te, kaffe og snacks i løbet af dagen.
Kr. 950,-
Tilkøb af overnatning lørdag-søndag kr. 500,-. Der er max. plads til 15 deltagere.

Du sejler fra Hou eller Aarhus i Jylland eller Kalundborg på Sjælland til Samsø, hvor du kan bestille en telebus som kan køre dig til Samsø Retreat. Telebus bestilles på telefon 7210 8010 (min. 2 timer før afhentning). 

Jeg glæder mig til at dele en hel dag med dig med fordybelse, stilhed og ro. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål. 

Mail: Anettemeldgaard@yogamo.dk / Mobil: 2986 0648 / www.yogamo.dk

Læs mere og tilmeld dig HER


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger