1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Komfortens paradoks: sunde hofter og haser (fysisk & livestream)

Arrangør:HéLT
Placering:Vesterbro
Fra:3/7/2022 kl. 13:30
Til:3/7/2022 kl. 16:00
Antal visninger:105

Komfortens paradoks: sunde hofter og haser

Når vi tænker på ordet komfort vil vores tanker hurtigt søge til at ‘give slip, strække ud, afspænde og slippe for stress. I løbet af denne workshop vil vi afkode, hvorfor komfort ofte er det modsatte. Helt konkret kommer vi til at lægge strategier for at opnå større komfort og frihed i vores hofter, haser og baller. 

Jeg vil på workshoppen have fokus på øvelser og teknikker der skaber sunde hofter via stabilitet og funktionalitet. Som et resultat vil du opnå større komfort og kvalitet i din krop og liv. Fravær af smerte, begrænsning og ubehag i hofterne er essentielt for vores livskvalitet - dette er specielt vigtigt jo højere op i alderen man kommer. Har man fx et ønske om at kunne komme ned til planterne i haven, samle ting op eller gå lange ture en varm sommeraften vil workshoppens tema være essentielt. Jeg vil sikre mig at du får de bedste strategier til at leve et langt liv med frihed og bevægelsesglæde efter denne workshop. 

På workshoppen vil du bl.a. lære

  • Funktionen af disse områder
  • Hvordan man bruger og vedligeholder disse områder mest hensigtsmæssigt i yoga og i hverdagen
  • Hvordan spændinger opstår og hvorfor - og hvad du kan gøre
  • Bolde-massage teknikker bl.a. til at lindre spændinger og genfinde kroppens blinde pletter. 

Inden vi går hjem, slutter vi med afspænding og nemme teknikker til selvmassage og ro, ved brug af de populære tune-up massage bolde fra Jill Miller. 

For alle niveauer af udøverer. Der gives variationer som passer til den enkelte deltager.

 

OM UNDERVISEREN

Sam har undervist yoga og andre bevægelses-/træningsformer i mere end 15 år, hvor han blandt andet uddanner og efteruddanner yogalærere og andre undervisere. Hans undervisning tager en interdisciplinær tilgang og forståelse af yoga i forhold til moderne bevægelsesvidenskab. Funktionalitet og kroppens biomekanik er i centrum - altid kombineret med en let, legende og uhøjtidelig tilgang.

Sam har en PhD i biologi og arbejder derudover med forskningsformidling. Med sin baggrund inddrager han flittigt vævs- og neurobiologi samt fysiologi i sin undervisning for at skabe et solidt fagligt fundament til selv at være kritisk og undersøgende, for at forstå os selv og kroppen bedre. De mange års erfaring i undervisning og formidling for alle niveauer, har gjort ham til en spændende fortæller. Han kan gøre selv en lillefinger interessant og relevant!  

 

DATO & TID: 3. juli, 2022 13.30-16.00

PRIS: 445 kr. (15% rabat for abonnenter hos HéLT) // 350,- for livestream 

 

TILMELDING MED FYSISK FREMMØDE (445,-)

TILMELDING TIL LIVESTREAM (350,-)


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor: