1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yinyogarejse til Andalusien, Spanien | 3. - 10. september 2022

Arrangør:MUNONNE - TimeToChange ved Christina Theilgaard​
Placering:Chite, Granada, Spanien
Fra:3/9/2022 kl. 12:00
Til:10/9/2022 kl. 12:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:487

Lyder dette som noget for dig? 

- Et ophold fyldt med tid til dig
- Et ophold hvor du bliver forkælet med den dejligste hjemmelavede mad tilberedt med kærlighed
- Et ophold hvor du morgen og eftermiddag/aften skal dyrke skøn yinyoga i smukke omgivelser

Så tag med på denne yinyogarejse til det mest fantastiske sted midt i den fredelige dal, Valle de Lecrin (Glædens Dal) tæt på Granada i Andalusien.

Du får et eksklusivt ophold på refugiet Garden of Lemons, hvor du er omgivet af skønhed i form at citron- og appelsintræer, gamle oliventræer, avokadolund og en betagende udsigt ud over dalen. Og masser af ro ikke at forglemme. Stedet ejes af de to klassiske musikere Henrik Vilain og Ingo Schauser, og de har skabt det mest fantastiske sted, hvor du vil være i centrum fra start til slut.

 
Christina vil undervise dig i yinyoga morgen og eftermiddag/aften, enten foran pejsen i hovedhuset, ved poolen, i orangeriet omgivet af citron- og appelsintræer eller oppe på tagterrassen, hvor udsigten til bjergene måske vil fjerne dit fokus fra yogaen og din krop. Men det er nok til at leve med :-).

I løbet af ugen har du også mulighed for at gå med på to vandreture, hvor Ingo vil vise dig de skønne omgivelser omkring Garden of Lemons.

Du får også mulighed for at tage med på en udflugt til den smukke by Granada, som er fyldt med kultur, historie og shoppingmuligheder. Her kan du vælge at besøge byens Hammam eller kendte vartegn Alhambra.
 
Garden of Lemons har kontakt til en lokal massør, Antonio, som kan komme og give den skønneste massage på Garden of Lemons. Han er virkelig dygtig og kan anbefales.
 
Kombinationen af stedets skønhed, daglig yinyoga og dejlig og nærende vegetarisk mad tilberedt af stedets kok, Henrik Vilain, vil gøre, at du kommer hjem fyldt med ro, overskud og glæde.
 
Din underviser Christina Theilgaard
Din underviser på denne tur er yinyoga instruktør Christina Theilgaard. Hun har undervist i yinyoga siden 2015, hvor hun blev uddannet yinyoga instruktør hos Yinyoga in Asia. Hun har siden suppleret med bl.a. uddannelser inden for yinyoga for kvinders sundhed, meridianlære, Restorativ yoga samt Yoga Nidra. Hun har holdt flere yinyoga retreats både i Danmark og i udlandet, bl.a. i Grækenland, på Madeira og på Garden of Lemons.
 
Christina lægger vægt på at møde dig lige der, hvor du er, og guide dig langsomt ind og ud af stillingerne, så du får tid til at mækre, hvad stillingerne gør ved din krop og sind.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger