2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga, meditation og stilhed i vidunderlige omgivelser i Odsherred | 30. september - 2. oktober 2022

Arrangør:MUNONNE - SoSimple ved Rikke Juul Berg
Placering:dsherred, Nykøbing Sjælland, Danmark
Fra:30/9/2022 kl. 16:00
Til:2/10/2022 kl. 14:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:427

En weekend med nærvær, egenomsorg og dejlig mindful yoga. Du bliver guidet igennem alt, forkælet og kommer helt sikkert hjem med mere taknemmelighed og balance.

På dette retreat har vi fokus på fordybelse, nærvær og egenomsorg gennem yoga, mindfulness, meditationer og åndedræts træning.
 
Kraftfuldt, men alligevel afslappende.
Styrkende både fysisk og mentalt.
Opnå balance igennem mindfulness, åndedrætsøvelser og masser af dejlig yoga, både igennem milde stræk og graduerede power øvelser efter niveau.
 
Både Yoga og Mindfulness går ud på at finde styrken i dig selv, i din krop og i dit sind. Yoga er de fysiske øvelser. Mindfulness er mental og nærværstræning, primært igennem meditation og åndedrætsøvelser.  Sammen er de det styrkende for dit “jeg”, dit selvværd og din selvfølelse. Du får samtidig masser af både fysisk træning og omfavnende stræk, som din krop vil elske.
 
Alle kan deltage uanset tidligere erfaring indenfor yoga og mindfulness. Alle vil både mentalt og fysisk få et omfavnende skub til at gå vinteren i møde mere balanceret og taknemmelig.

Program:
Fredag vil der være indtjekning fra kl 14-16:00.
 
Program kører fra fredag kl 16:00 – 21:00, lør kl 8:00 – 20:00, søn kl 8:00 –14:00
 
Indimellem har vi god tid til at blive forkælet med lækre vegetariske retter og hygge pauser. Der indlægges også en lang pause lørdag til en eventuel vandre eller badetur.
 
Programmet indeholder yoga, mindfulness, meditationer og afspænding. Programmet tilpasses vejret, og vi håber at have sansetræning i naturen.

Alle kan deltage uanset tidligere erfaring. Forskellige niveauer af øvelser tilpasses holdet og alle garanteres at få noget med hjem til både krop og sjæl.  

Stilhed
I løbet af retreatet er der perioder i stilhed. Det giver os muligheden for at støj forsvinder, og dermed skaber bedre rammer for at komme i vores naturlige tilstand af indre ro og glæde. For nogle kan det i starten virke lidt akavet og måske endda lidt provokerende at skulle i stilhed - men for langt de fleste bliver det i løbet af stilhedsperioden en rigtig dejlig oplevelse man ønsker at vende tilbage til igen og igen. Alt bliver guidet med omsorg undervejs og alle kan deltage.
 
Yoga
I yogaen inddrages forskellige yogaformer fra både Hatha, Flow og Yin for at krop og sind kan inspireres fra forskellige vinkler. Vi arbejder med Yang energi igennem styrkende positioner fra primært hatha yoga og med mere blid Yin energi igennem dejlige stræk og åndedræt inspireret fra yin og flow yoga. Alle øvelser kombineres med mindful fokus på nærvær, sanser og åndedræt. Alt bliver guidet med omsorg undervejs og alle kan deltage.

Meditation
Vi arbejder med meditationerne som grund teknikken i mindfulness igennem åndedræt, nærvær og sansetræning. Vi mediterer både guidet og uguidet, med og uden mantraer. Vi bevæger os mindfuldt og meditativt igennem mindful walking og mindful eating. Alle kan deltage og erfaringen er, at en weekend med dette nærværsfokus får dig i langt bedre kontakt med din egenomsorg og bliver meget vigtig for at tone ned for den indre kritiker, de fleste kender.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger