1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

STILHEDSRETREAT VED LIMFJORDEN

Arrangør:Center for Mindfulness
Placering:7900 Nykøbing Mors
Fra:9/8/2022 kl. 18:00
Til:14/8/2022 kl. 15:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:342

Fordybelse i mindfulness og meditation med Gull-Maja la Cour og Jacob Piet

Dette 5-dages stilhedsretreat inviterer til at fordybe bevidst nærvær og klarhed samt kontakt til hjertefølelser som kærlig-venlighed, taknemmelighed og medfølelse.

 

Den meditative fordybelse bygges gradvist op gennem dagene. Vi begynder med former for praksis der hjælper til at slippe fysiske og mentale spændinger. Herfra bliver det muligt at komme til stede med os selv og hinanden på en naturlig og afspændt måde. Med afsæt i et frisat nærvær og med god forankring i kroppen går vi videre med øvelser, der kan bringe liv, kraft og energi ind i processen. Vi vil arbejde med at stabilisere opmærksomheden og skærpe den naturlige klarhed i bevidstheden. Gennem dagene vil vi arbejde med at mærke hjertet og bringe følelsesfylde og sensitivitet ind i den meditative praksis. Perspektivet for retreatet er at kunne drage hjem med inspiration til at bringe disse kvaliteter ind i dit liv i interaktion og samvær med andre.

 

Naturen omkring Duegården er fredet og helt unik. Udsigten fra klinterne, som stiger 70 meter op fra strandkanten, kan være med til at nære en følelse af frihed og vidde.

 

Dagene vil foregå i en vekselvirkning mellem siddende og gående meditationer, mindful yoga, bevægelse og afspænding. Med stilheden som klangbund vil der være afgrænsede perioder med kontemplative udvekslinger, såvel som tid og plads til spørgsmål og dialog omkring de meditative anvisninger. For at støtte dig bedst muligt i retreatprocessen vil der undervejs være mulighed for en eller flere individuelle samtaler med underviserne.

 

Vi vil læne os ind i stilhedens ro, retreatets faste rytme og den unikke natur, der til sammen giver optimale forudsætninger for den meditative, kropslige og eksistentielle fordybelsesproces.

 

Om underviserne:

Jacob Piet er psykolog, ph.d. i mindfulness og certificeret til at varetage undervisning og uddannelse i Mindfulness baseret stress reduktion (MBSR) gennem omfattende træning og supervision af Jon Kabat-Zinn og Saki Santorelli. Han er uddannet i mindfulnessbaseret kognitiv terapi (MBKT) hos blandt andre Mark Williams. Piet har været ansat ved Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet, siden 2013. Han har haft en daglig meditationspraksis i mere end 20 år og tager hvert år i længerevarende retreats. Piet er fast underviser på Vækstcenteret og modtager praksisvejledning af Jes Bertelsen.

Gull-Maja la Cour er psykolog, certificeret yogalærer og uddannet underviser i mindfulness og meditation.Hun har specialiseret sig i sammenhængen mellem indre og ydre bæredygtighed og arbejder med, hvorledes meditative teknikker og indre eksistentiel omstilling kan medvirke til at skabe en bæredygtig fremtid, hvor både vores fysiske og psykiske livsgrundlag er i balance. Gull-Maja har haft en daglig meditationspraksis i mere end 10 år og tager hvert år i længerevarende retreats. Hun er gæsteunderviser på Vækstcenteret og modtager praksisvejledning af Jes Bertelsen.

Tilmeldingen foregår løbende efter først-til-mølle-princippet. Prisen er alt inklusiv (overnatning, mad og undervisning)

Dobbeltværelse kr. 6.200 eller Enkeltværelse kr. 7.200

Læs mere + tilmelding her


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger