1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Bodyfulness- & spaferie til Lesbos, Grækenland | 16. - 23. september 2022

Arrangør:MUNONNE - Bodyfulness v/Karina H. Moe
Placering:Molivos, Lesbos, Grækenland
Fra:16/9/2022 kl. 08:00
Til:23/9/2022 kl. 08:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:220

Den græske ø Lesbos indbyder med sit rolige tempo og smukke omgivelser til afslapning og genopladning. Vi rejser sidst i maj, hvor vejret er som en god dansk sommer. Vi bor på et hyggeligt hotel, som har bungalows og hotelværelser lige ved vandet.

Bodyfulness kan bedst beskrives som en blanding af yoga, mindfulness, dans og åndedrætsarbejde. Essensen i bodyfulness er at komme fra hovedet og ned i kroppen.

Du behøver ikke at have prøvet bodyfulness før, men du skal være i nogenlunde fysisk form – og så er det en fordel at være udstyret med et åbent og positivt sind.

I løbet af ugen lærer du at udnytte din fulde åndedrætskapacitet. Og åndedrættet vil åbne til nye sider af dig selv. Du arbejder også med intuitive bevægelser, der handler om at overgive sig til kroppens iboende intelligens. Alle timer afsluttes med nærværstræning og afspænding. Du er vel at mærke hele tiden i trygge hænder hos Karina Helsted Moe og en rutineret medunderviser.

Bodyfulness
Vi arbejder meget dybt med kroppen gennem bodyfulness, som er en blanding af yoga, åndedrætsterapi, mindfulness og dans. Du skal være i nogenlunde fysisk form, have et positivt sind og være nysgerrig og åben for at tage imod denne enestående mulighed for transformation.

​Programmet
Morgenen starter stille med åndedrætsøvelser. Derefter laver vi solhilsen og mere dynamiske øvelser, som går videre ind i de klassiske hatha yogastræk.

Om eftermiddagen har vi et særligt tema for hver klasse, hvor vi arbejder med et bestemt område i kroppen ud fra kroppens syv energicentre. I øvelserne lærer du at slippe spændinger ved brug af åndedrættet og bioenergetiske øvelser. Det er en helt ny måde at anskue kroppen på, og det betyder, at der frigøres en masse ny energi, som måske længe har været bundet i kroppen i form af en spænding. Om eftermiddagen bruger vi minimum en halv time på afspænding, meditation og visualiseringer.

Undervisningen foregår udendørs på græsset med smuk udsigt over havet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger