2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Vandring og yoga på skærgårdsøerne nord for Göteborg, Sverige | 21. - 25. august 2022

Arrangør:MUNONNE - Happy Hike ved Maria Mellander
Placering:Kärlingesund, Sverige
Fra:21/8/2022 kl. 09:00
Til:25/8/2022 kl. 20:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:353

Med vandreturen på de svenske skærgårdsøer kan du nyde den smukke natur i fællesskab med andre vandrere, afrunde dagen med yoga hver aften, og der er sørget for transporten og overnatning på et dejligt landsted med udsigt til havet, skoven og øerne omkring.

 
7.000 skærgårdsøer
Turen går til Kärlingesund, der ligger midt i skærgården ca. 100 km nord for Göteborg. Fra Göteborg til Norge ligger der 7.000 små og store klippeøer langs kysten. Mange af øerne er naturreservater, og selv på mange de beboede øer er der ingen biler. Typisk er der en lille passagerfærge, og ellers er øerne kun tilgængelige med egen båd eller kajak.
 
Vandrestier gennem urørt skov
Der er mange flotte vandrestier i skærgården. Stierne går gennem varierede omgivelser – der er granskov, bøgeskov, svampe om sommeren og efteråret, dramatiske klippekyster og betagende udsigt over havet og naboøerne.  Og fordi mange af øerne og store dele af Bohuslän er naturreservater, er der ikke fældet træer her i de seneste 100 år. Det giver et smukt og varieret landskab at vandre i.
 
Vi skal gå på nogle af de smukkeste etaper på Kuststigen, samt på lokale stier på øerne Skaftö, Gullholmen-Härmanön og den lille ø Bassholmen samt langs Åbyfjorden. Vi går ture på hhv. 5 km, 13 km, 19,5 km, 16 km, og 5 km i alt 58 km fordelt på de 5 dage. 3 af ruterne er nemme-moderate ruter, og 2 af ruterne er udfordrende. Der er ujævnt underlag (klipper og skovstier) på en del af ruterne, og der er en del mindre stigninger. Terrænet i skærgården er mere kuperet end det danske pga. klipperne. Alt efter vejret og gruppens niveau og ønsker, kan længden forkortes eller tilpasses. Vi har egen bus med på hele turen, der gør det enkelt at tilpasse efter behov.
 
Oplev naturen sammen
På turen rejser du med en turleder og bliver en del af en mindre gruppe af vandrere. Naturen er smuk deroppe, og det er ekstra dejligt at opleve den med ligesindede, der ligesom dig sætter pris på naturen og er glad for at vandre. Vi gennemfører turen med min. 14 deltagere, og der kan komme op til 18 deltagere med.
 
Yoga
Yoga og vandring komplementerer hinanden, og de aktive dage med mange indtryk fra naturen omkring afrundes hver aften med en fælles yoga-time. Der er en yogalærer tilknyttet Kärlingesund, der står for den afsluttende yoga-time hver aften. Der er dertil mulighed for at følge hendes yoga-time hver morgen. Undervisningen vil foregå på engelsk. 

​Yoga hver aften og dertil mulighed for yoga hver morgen.
 
Morgen-yoga
Her kan du starte dagen med en blid opvågning af kroppen med solhilsner, forskellige yoga-stillinger og pranayama (åndedrætsøvelser).
 
Aften-yoga
Dagen afsluttes med en række yoga-stillinger og udstrækningsøvelser for at give slip på muskelspændinger fra dagens vandring og bringe opmærksomhed til åndedrættet. Her får du en stund til at lytte efter dine behov og invitere din krop og dit sind til at slappe af efter en aktiv dag ude i naturen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger