1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga, Natur og Mindfulness på Møn - En weekend med forkælelse af krop og sjæl | 7. - 9. oktober 2022

Arrangør:MUNONNE - Kate Mohadjer
Placering:Stege, Møn, Danmark
Fra:7/10/2022 kl. 15:00
Til:9/10/2022 kl. 12:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:458

Dette bliver den skønneste weekend i selvforkælelsens navn, hvor der vil være de helt rette rammer til at opleve ro og forbindelse med kroppen og sindet på det idylliske sted på Strandgården.

Du vil opleve et par fantastiske dage, hvor vi vil bruge åndedrættet, kroppen og vores sanser til at skabe bevidsthed. En bevidsthed, som vil hjælpe dig med at være opmærksom på kroppens og sindets tilstand - og dermed bedre kan tage vare på dig selv.
 
Alt for mange af os har meget travlt i vores hverdag - både med arbejde og privatlivet. Vi har så mange ting, vi gerne vil - eller så mange ting, vi gerne vil være. Vi planlægger og analyserer konstant. Vi har ofte generelt alt for mange ting i hovedet, så vi alt for tit glemmer at mærke efter, hvordan vi egentligt har det. Det betyder, at vi så ikke altid når at opfatte og forstå, når vi får det skidt. Og det er ikke specielt hensigtsmæssigt i forhold til at ville have et godt liv.
 
Derfor vil jeg rigtigt gerne arbejde med bevidstheden på dig selv. Jeg vil gerne vække dine sanser, så du bliver bedre til at mærke efter, om noget er godt eller skidt for dig. For på den måde kan du netop lære at stoppe op i tide og så ændre dine tanker og dine handlinger - til noget, der giver bedre mening for dig.
 
Og til det bruger vi i denne weekend hhv. yogaen, vejrtrækningen, mindfulness og naturen.  
 
Hatha Morgenyoga
Vi vækker kroppen med Hatha yoga, som er den klassiske yogaform. Her er en balance mellem styrke og smidighed og med stor opmærksomhed på vejrtrækningen. Nogle af stillingerne vil være statiske og stillestående og andre af stillingerne vil være dynamiske, hvor vi netop bruger åndedrættet til at komme dybere ind i stillingerne.
Disse morgensessioner slutter af med 10-15 minutters afspænding
 
Yin Eftermiddagsyoga
Yin yoga får dig heeelt ned i gear og hjælper både kroppen og hovedet med at give slip. Vi sidder længe i hver stilling. På den måde hjælpes sindet til at øve sig i at stilnes og opgive de mange tanker og indre dialoger, som ofte kører i hovedet. Så yin yoga er meget meditativt. Fysisk er yin yoga fantastisk til for alvor at slippe spændinger i bindevævet (bl.a. myoser) og løsne op for stive muskler og usmidige led. Yin giver kroppen mulighed for at kunne ligesom åbne sig, forlænge sig og brede sig ud.
 
Mindful vandring - Sansevandring Væk sanserne!
Med en mindful vandretur lørdag vækker vi vække vores sanser, så vi lærer at være opmærksomme på vores omgivelser - og nyde dem. I stedet for hele tiden at være i vores hoveder med de famøse indre dialoger, hvor ofte ikke opdager alt det dejlige, der er omkring os. Vi kommer på turen til at blive meget bevidste om vores sanser og kommer på den måde til bevidst at forbinde os med det, der er. Naturen er ren medicin for både krop og sjæl - og den er svær at overdosere :-)
 
Sauna og havbadning/havdyb
Lørdag eftermiddag (både fredag og lørdag i St.Bededags-retreatet) har du mulighed for at få den skønneste oplevelse af saunaens udrensende og beroligende egenskaber og måske krydret med en god svømmetur eller dyb i havet. Vekslen mellem meget koldt og meget varmt stimulerer hjerte-kar-systemet - og skaber samtidig en sund form for stress i kroppen, som betyder, at kroppen lettere kan tackle udefra kommende stress på andre tidspunkter i livet.
 
En ekstra bonus på Strandgården er, at de er beliggende på et af de få steder i Danmark, hvor der er allermindst lysforurening fra kunstigt lys, og det giver os muligheden for virkelig at se stjernerne på aftenhimlen og måske endda et eller flere stjerneskud.
 
Så tag med på en weekend, hvor du bliver forkælet og genopladet, og som både din krop og din sjæl helt sikkert vil takke dig stort for.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger