1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Visdomsretreat i Vordingborg med yoga, meditation, workshops & behandlinger

Arrangør:Center for vækst & udvikling / Holberggård ApS
Placering:Vordingborg
Fra:6/7/2024 kl. 08:00
Til:13/7/2024 kl. 12:00
Antal visninger:770

Visdomsretreat 2024 på Holberggaard


Få 1 uges personlig udvikling 6 - 13. juli og overskud på ressourcekontoen fra kun kr. 4.045,- inkl. undervisning og fuld forplejning. Daglig yoga, meditation, spændende workshops og behandlinger.

Alt på en base af lækker, sund kost tilsat den smukke natur ned til Storstrømmen ved Vordingborg. Du får en hel uge med afslapning, ro og personlig udvikling i små doser. Vi arbejder med din selvforståelse og på at få hovedet tilbage ”ned i kroppen”. Det hele foregår i smukke omgivelser og en atmosfære af gensidighed og kærlighed.

7-dages sommerretreat er for dig, der er over 18 år og ønsker at bruge en uge i sommerferien til fokus på øget nærvær, kropslighed og kreativitet.

Priserne er lave, for retreatet er non-profit og vi hjælper hinanden. Årets program giver igen mulighed for udvikling både mentalt, spirituelt og kropsligt. Du vil undervejs opdage nye sider af dig selv og høste ressourcer og visdom.

Mere end yoga og meditation
Udover yoga og meditation kan du vælge ét af følgende forløb: Bevidst Sammenhængende Vejrtrækning (BSV), Enneagrammet og dets skyggesider og som noget nyt i år Systemisk famillieopstilling. Alt kombineres vi med rigelig tid til stilhed, væren i energien og reflektion.

Du har også mulighed for blot at være i stilhed på det smukke Holberggård eller gøre brug af et af ekstratilbuddene som f.eks. personlige sessions med coaching, krops-/healingmassage og åndedrætsterapi. Vi glæder os til at se dig!

Læs mere og tilmeld dig på vores hjemmeside


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger