1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Sjæl & Sind i kinesiske medicin - fordybelsesuge i yin yoga

Arrangør:Yin & Yoga
Placering:Odense
Fra:3/7/2023 kl. 09:00
Til:8/7/2023 kl. 12:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:507

Den årlige fordybelsesuge hos Yin & Yoga vil beskæftige sig med Sjæl og sind i kinesisk medicin.

Yin Yoga har - som du nok allerede ved - ikke nær så mange stillinger som de andre dynamiske yogaformer. Som det er blevet sagt yin er yin. Når vi først kender (lidt) til stillingerne, kan vi lave en yin-praksis, som bliver meget mental. 

Vi mødes fem dage, kl. 09:00-12:30.

  • Mandag d. 3. juli
  • Tirsdag d. 4. juli
  • Onsdag d. 5. juli
  • Torsdag d. 6.juli - hviledag - ingen undervisning
  • Fredag d. 7. juli 
  • Lørdag d. 8. juli

Efter afslutningen om lørdagen kan alle, som har lyst gå med ud og spise frokost/sen brunch.

Programmet tager som ovenfor nævnt afsæt i traditionel kinesisk medicin (TCM). Hver dag byder på ny teori og en tilhørende praksis.I følge TCM har vi forskellige sjælpsaspekter - bla. en uforgængelig del og en fysisk del. De forskellige aspekter er koblet op på en meridianbane. Fem aspekter samt en koordinator, vi på dansk kunne kalde for sindet. 

Over de fem dage går vi de forskellige aspekter igennem og laver en praksis, som arbejder med de relevante meridianbaner, og på kursets sidste dag går det hele forhåbentlig op i en højere enhed. 

Du behøver ikke være yin yoga-ekspert for at deltage, men det kan klart anbefales, du har lidt kendskab til yin yogaens grundprincipper. Max 12 deltagere. Kurset foregår hos Godtved Energis lokaler i Højby, Odense S. Der er trinbræt fra Svendborgbanen tæt på, ligesom der også er en stor parkingsplads med gratis og tidsubegrænset parkering et par hundrede meter derfra (hvis du ikke kommer som en af de første og kan få en p-plads lige uden for døren).

Kr. 1475 for 15 timers undervisning (og selvfølgelig kaffe/the og snacks i den lille daglige pause).

Læs mere her 

Din underviser er Tina Refning. E-RYT200 i yin yoga fra yinspiration og Jo Phee, med over 1000 klasser og knap 10 års erfaring samt en kæmpe passion for alting yin. Jeg drev i et par år mit eget lille niche-yogastudio i Odense SV ved Dalumcentret, Yin & Yoga, hvor jeg kun arbejdede med yin yoga og aerial yoga. Det overlevede desværre ikke corona, og jeg er stadig ved at finde mine ben ift, hvordan det, jeg vil tilbyde i yoga så skal se ud. Derudover har jeg en sundhedsfaglig grunduddannelse og er snart færdig som akupunktør. Alt i alt en bred og grundig erfaring, som jeg trækker på i vores dag sammen.


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger