1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

EN DAGS YOGARETREAT - AWAKENING SUMMER VIBRATIONS

Arrangør:Ditte Parby - Elv Yoga
Placering:KØBENHAVN Ø
Fra:19/6/2022 kl. 14:00
Til:19/6/2022 kl. 20:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:402

Velkommen til en langsom, lækker sommereftermiddag og aften med levende yoga vibrationer, farverig rensende middag og vitaliserende juice. 

Hele systemet vækkes, stimuleres og forfriskes med organiske bevægelser og dybdegående stræk. Vi åbner op kroppens energiflow, kroppens selvhealende og forløsende potentiale og livsglæden i det, der er. Midt i sommeren. 

Vi begynder med dansende og varmebringende vinyasa-bølger med et strejf af detox, som flyder over i et blødgørende og stimulerende yin-flow. Efter en farverig smagfuld middag synker vi ind i langsomme restorative stillinger, chanting, meditation og Yoga Nidra, der ifølge yogatraditionen kan bringe dig kontakt til dybtfølte længsler i dig selv. 

Du kan deltage, uanset om du har kendskab til yoga eller ej. Jeg vil guide dig gennem retreatet med hjertevarme, smil og omsorg, så du trygt kan flyde med og åbne op.

FORPLEJNING

Der serveres en rensende juice samt en smagfuld vegansk middag. Har du nogle former for allergi, så kontakt mig i god tid inden retreatet. 

ADRESSE

Salig - Masnedøgade 20  - 2100 København Ø

LÆS MERE

https://elvyoga.com/yogarejser-retreats

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger