1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogaferie – Ayurveda og kultur oplevelser i Goa, Indien | 22. januar - 5. februar 2023

Arrangør:MUNONNE - GoforGoa
Placering:Mandrem, Goa, Indien
Fra:22/1/2023 kl. 08:00
Til:5/2/2023 kl. 08:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:413

Tag med på en eksotisk og pragtfuld yoga ferie, i det smukke og gæstfrie Goa.  
 
En kursusrejse for krop sind og sjæl, en rejse ud over det sædvanlige. Kurset af holdes i det nordlige Goa ved byen Mandrem. Stedet er kendt for sine kilometer lange strande, yoga i alle dens stil arter, cafeer, wellness tilbud, Ayurveda, og en dejlig gæstfri stemning og meget-meget mere. 
 
Vi brænder for yoga, Ayurveda og rekreation, ferie, kultur og oplevelser, vi brænder for det dejlige eksotiske Goa, og vi vil rigtig gerne dele det hele med dig. Det er en rejse for krop sind og sjæl, det er en rejse og et kursus for dig, der vil lidt ud over det sædvanlige. 
 
Kurset er sammensat så vi byder på det bedste af Goa, det bedste Ayurveda og Iyengaryoga for alle. Du bliver tilbudt både holdundervisning, samt ene tid i yoga praksis. 
Hertil workshop omkring stress - leve livet i balance. 
 
Yoga 
På denne tur, vil du mærke hvor dejligt du får det i din krop, når dagen starter med at være sammen med dit åndedræt og din krop. Det at vi praktiserer yoga hver morgen i 11 dage, giver dig en fornemmelse af hvor anderledes du kan have det med dig selv, og forhåbentlig en god ny vane du har med dig hjem 
 
Inden morgenmaden har vi fra 8:00 - 9:30 morgenyoga, da det er bedst at lave yoga på tom mave. Det vil primært være aktive øvelser der giver dig energi, men som også detoxer din krop og gør den klar til den nye dag. 
 
Sidst på dagen laver vi et blidere program, som restituer og giver dig en rolig aften og nat. 
Selve yogaundervisningen, er hensyntagende og individuelt tilrettelagt i forhold til evt. skavanker og stivhed, samt ønsker for egen videre yoga praksis. Iyengaryoga er udfordrende for alle. Hver deltager bliver tilbudt ene tid med Ilse i forholdt videre yoga praksis. 
Alle uanset niveau vil få udbytte af undervisningen.  
 

Indkvartering 
Vi bor på Resort Dunes der ligger i det nordlige Goa, ca. 1 1/2 times kørsel fra lufthavn.     
Et rigtig dejligt sted. Her er hytter men også mulighed for at bo i lejlighed eller værelse. Du kan se på deres hjemmeside hvad der tilbydes af faciliteter. Har du brug for tøjvask så afleverer du det til personalet, retur dagen efter. Selve stedet har sin charme, sin historie. Indstil dig på tropisk klima, indstil dig på junglen, vilde aber i palmerne og den dejligste strand. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger