1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Naturens højtider. Efterårsjævndøgn

Arrangør:Nærvær v/Lars Damkjær
Placering:Charlottenlund
Fra:23/9/2022 kl. 19:00
Til:23/9/2022 kl. 21:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:383

Ceremoniel workshop med Lars Damkjær & Illona Marquard
Fredag d. 23. september kl. 19 til 21.30

Med afsæt i det nordiske årshjul hylder vi årstidernes skiften og overgangene fra lys til mørke og mørke til lys. I hver workshop markeres og udforskes denne naturens højtid gennem en både blid og kraftfuld praksis med Yinmind, yoga nidra, åndedræt og ceremoniel kakao. På den måde skabes der rum for fordybelse midt i hverdagens travlhed og fundament for at gå årstidernes forandringer i møde med større bevidsthed og klare intentioner for din livsvej.

I denne workshop vil vi gennem Yinmind, yoga nidra, åndedræt og ceremoniel kakao mærke ind i overgangen til efteråret og den mere stille og indadvendte årstid.

I Yinmind vil der væres særligt fokus på at stimulere lunge og tyktarm meridianerne, der i den Kinesiske Medicin er forbundet til årstiden efterår og til de modsatrettede tilstande modløshed og viljestyrke.

YINMIND

I Yinmind inviteres du ind i en rolig og oplevelsesbaseret praksis, der består af 3 integrerede lag:Det fysiske, energetiske og meditative. Gennem mindful bevægelse og længereholdte stillinger stimuleres bindevævet, musklerne afspændes og nervesystemet beroliges. Energetisk skabes der bedre balance og flow i kroppens meridianbaner og organer. Med mindfulness opbygges en meditativ tilstand, der øger kropsbevidsthed og nærvær.

YOGA NIDRA

Yoga nidra er en kraftfuld, liggende praksis, der ved hjælp af åndedrætsøvelser, kropsscanninger og visualiseringsteknikker bringer kroppen og sindet ned i en tilstand af hvile og fred. Yoga nidra virker på et dybt plan ved at afspænde kroppen, stimulere det parasympatiske nervesystem, balancere kroppens hormonsystem og genoplade energien. I yoga nidra arbejder man ofte med Sankalpa – en intention eller affirmation som kan give en positive retning for ens livsbane.

ÅNDEDRÆT

Åndedrættet er en af de mest potente redskaber vi som mennesker har til at fremkalde en tilstand af nærvær og ro. Åndedrætsøvelser findes både i den shamanistiske tradition, mindfulness og i yogaen hvor bevidst arbejde med åndedrættet kaldes for pranayama og anses for at påvirke livsenergien (prana). Pranayama har en række positive effekter herunder at nedsætte stress og angst, øge den kognitive funktion, udrense og fremkalde oplevelser af klarhed og meditation.

CEREMONIEL KAKAO

Ceremoniel kakao er lavet af 100% kakaomasse af højeste kvalitet, som er mindre forarbejdet og mere potent end almindelig kakao. Kakaoplanten er blevet kultiveret og dens ånd tilbedt i flere tusind år blandt kulturer i Syd- og Mellemamerika. Når kakao bringes ind i et ceremonielt rum, virker den som en blid men kraftfuld plantemedicin, der bl.a. er kendt for sine hjerteåbnende, forløsende og groundende egenskaber der kan åbne op for dybe oplevelser af forbundenhed.

STED:

Temple Yoga
Travbanevej 10, 2. sal
2920 Charlottenlund

Temple Yogas sal på Travbanen i Charlottenlund i gå-afstand til vandet. I den store, lyse yogasal er der direkte udsigt ud mod skoven.Transport:Der er gratis parkering. Du kan også tage S-toget til Charlottenlund og gå eller cykle gennem Charlottenlund skov.

PRIS:

450 kr. pr workshop. Book alle 3 workshops for 1150 kr. / 2 workshops for 800 kr.

Tilmelding: https://larsdamkjaer.com/naturens-hoejtider/

DINE UNDERVISERE

Lars Damkjær er indehaver af firmaet Nærvær, hvor han coacher og underviser i yoga og mindfulness. Lars har praktiseret yoga og meditation siden han i midt 90’erne var på sin første Indiens-rejse. Da han sidenhen i nogle år var leder af sin egen ayurvedaskole i Sri Lanka vækkedes hans interesse for Buddhismen, som han i dag integrerer med forskningsbaseret viden om neurologi og stressfysiologi. Lars har uddannet 120 Yinmind instruktører, er en del af Yogavivo og manden bag den gratis meditationsapp, “Nærvær”.

Illona Marquard er Cand. Mag. og selvstændig yogalærer. Hendes undervisning trækker på 15 års yoga- og meditationspraksis, en lang række yogalæreruddannelser samt et liv i bevægelse med Asthanga yoga, elite springgymnastik, dans og kampsport. Hun specialiserer sig i dyb transformerende praksis og inddrager powerfulde redskaber som pranayama, mantra, yoga nidra og kriya til at skabe rum for oplevelser af flow, nærvær og dyb ro. Hun underviser bl.a. hos Yoga Factory og på online platformen Yogastream.


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger