1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Meditativ Yoga-ferie på Lesbos, Grækenland | 8. - 15. juli 2022​

Arrangør:MUNONNE - Simon Jespersen
Placering:Molivos, Lesbos, Grækenland 
Fra:8/7/2022 kl. 08:00
Til:15/7/2022 kl. 08:00
Antal visninger:169

TriYoga & Personlig udvikling i charmerende Molivos på Lesbos
Er du klar til en aktiv, afstressende og resurseopbyggende ferie, hvor DIN krop og sjæls behov har første prioritet?

Så tag med yogainstruktør og life-coach Simon Jespersen til den Græske ø Lesbos. Her findes et lille hjørne af paradis, byen Molivos, hvor du skal lære en nydelsesfuld, dybtvirkende og mindfull yogatilgang. Simon og yogastilen er omsorgsfuld, tålmodig, og fuld af øvelser der kan differentieres, så alle kan være med.

Gennem yogaen, meditation og ind imellem refleksion, vil vi arbejde med vores accept, egenkærlighed og forfine evnen til at mærke efter - sige til og fra. Tillagt solen, lyden af hav, samvær, massage, byens skønhed, og vidunderlige mad - og du vil opleve kropslig og mental frihed på et nyt og dybere plan. Herfra kan indre visdom gro, og måske tjene til inspiration for nye retninger i livet, til glæde for dig og dine nærmeste.

Konceptet
2 gange dagligt mødes vi i den afkølede og karismatiske Yoga sal, med tilhørende udendørs undervisnings faciliteter med udsigt over havet. Yoga salen ligger afsides men med gåafstand fra hvor folk bor. Resten af døgnets 24 timer er til egen disposition, men ofte inviteres til fællesspisning, på en af de mange fantastiske og billige restauranter, ligesom der er rig mulighed for udflugter til diverse natur og kulturoplevelser i området. Du styrer således selv niveauet af socialt liv, med oplagte muligheder for også at dyrke enetid med plads til at lade effekten af Yogaen absorbere i krop og sind.

Byen
Molivos er en idyllisk middelalderby, der ligger op ad et bjerg, med snørklede veje, stenhuse, og hyggelige restauranter. På toppen af byen tårner sig en gammel borg, og for foden en dejlig strand og en hyggelig fiskerhavn. Gæstfrie og hjertelige beboere, og tourister fra andre yoga og selvudviklings kurser præger stemningen i byen.
Læs mere om Molivos her!

Om Yogaen
Stilen hedder TriYoga, og er en rolig, mindfull, systematisk og dybtvirkende form for Hatha-Yoga.
Her er præstation, asen og masen, erstattet af accept og uanstrengthed.
TriYoga har Yin-Yogaens restorative og tålmodige kvaliteter, tillagt ’flow’ og bevidst arbejde med energi. Timen igennem er der fokus på åndedræt og nærvær – bedst beskrevet som en slags ’meditation i bevægelse.
Alt forklares forfra, og ugen starter med blide groundende øvelser, der nænsomt forbereder kroppen på mere udfordrende stillinger og flows. Hver time vil du lære nyt, men også opleve glæden ved gentagelser.
Sidst på ugen kan bare flyde med, og længere sekvenser med følelsen af flow og meditation vil indtræffe. Alle vil på det tidspunkt opleve mere mental ro, styrke og en blødere krop, og mange at skavanker eller smerter er lindret eller har forladt kroppen.

Niveau
Kom som du er! Kurset er for alle, uanset alder og erfaring. Både helt begyndere og øvede kan være med, da gradueringer af øvelserne og hjælpemidler gør det muligt at differentiere undervisningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor: