1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Gravidyoga

Arrangør:Shanti Ma Yoga
Placering:Roskilde
Fra:24/5/2022 kl. 17:00
Til:28/6/2022 kl. 18:30
Antal visninger:37

Hver Tirsdag kl 17-18.30 i Ro´s Kilde (Vindingevej 34E, 4000 Roskilde)

6 uger 900 kr.

Book plads her: www.shantimayoga.dk

Mød krop og sjæl og skab forbindelse til det smukke liv,
der vokser i dig!


Ønsker du at komme i tæt kontakt med dig selv og din baby i graviditeten, og ønsker du en blid og virkningsfuld yogapraksis, der støtter dig både fysisk og mentalt igennem processen, så er dette kursus noget for dig.

Brug denne særlige tid til at fornemme din natur, din kvindelighed, din styrke og blidhed. Oplev nærvær, indre ro og glæde.
Yoga er et fantastisk redskab til at skabe en god kropsfornemmelse, modvirke graviditetsgener, stress, spændinger og for at forberede dig til fødslen og på babyen. Det er også en praksis, der kan hjælpe dig til at leve mere i overenstemmelse med det, som din krop nu fortæller dig og det du ellers kan mærke indeni dig selv.

På kurset gennemgår vi forskellige blide variationer af fysiske yogaøvelser og stillinger, arbejder bl.a. med styrke, balance og bækkenbunden. Ud over det indgår åndedrættet og vejrtrækningsøvelser som vigtig del, ligesom afspænding og meditation, der er med til at skabe en harmonisk graviditet og fødsel. Ting du vil kunne tage med dig i hverdagen.
Jeg arbejder også meditativ med klang i undervisningen – det virker bl.a. godt på nervesystemet og sjælen – noget din baby vil kunne fornemme.

Du behøver ikke at have prøvet yoga før, alle er velkommen, med og uden yogaerfaring. Har du særlige gener informer mig gerne i forvejen og spørg også din jordemor/læge til råds ang. din praksis.
Du kan starte efter 12 graviditetsuge og være med helt indtil fødslen.

Mine gravidhold er åben, så længe der er plads, så du kan evt. starte løbende - men husk, jo længere du deltager, desto mere vil du få ud af det.

Jeg underviser små grupper med god plads, det skaber et trygt rum for den enkelte og gruppen.

Find balance i hverdagen og oplev yoga, som du kan bruge til en harmonisk graviditet og fødsel.

Jeg glæder mig til at møde dig og jer!

Sarah


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor: