1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Bodyfulness- & spaferie til La Gomera, De Kanariske Øer, Spanien | 27. november - 4. december 2022

Arrangør:MUNONNE - Bodyfulness v/Karina H. Moe
Placering:La Gomera, De Kanariske Øer, Spanien
Fra:27/11/2022 kl. 20:00
Til:4/12/2022 kl. 05:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:305

La Gomera er for mange en ukendt kanarisk ø med fantastisk natur og dyb ro - det perfekte sted til en uge med bodyfulness.
 
Vi rejser i slutningen af november, hvor vejret er som en dansk sommer.

Hotellet er øens bedste og ligger majestætisk med en fantastisk udsigt. Herfra kan du bl.a. tage på gåture i nationalparken Garajonay, en af de sidste urskove i Europa med særprægede lyngtræer, der udelukkende vokser her, hvor luften er helt ren.

Essensen i bodyfulness er at komme fra hovedet og ned i kroppen.
En typisk Bodyfulness-praksis minder om en klassisk yogatime med bløde stræk. Men i Bodyfulness tilsætter vi ingredienser, som giver dig større kropsligt nærvær og endnu mere livfuldhed og glæde. Blandt andet intuitive bevægelser til musik og særlige rysteøvelser.

I løbet af ugen lærer du at udnytte din fulde åndedrætskapacitet. Og åndedrættet vil åbne til nye sider af dig selv. Du arbejder også med intuitive bevægelser, der handler om at overgive sig til kroppens iboende intelligens. Alle timer afsluttes med nærværstræning og afspænding. Du er vel at mærke hele tiden i trygge hænder hos Karina Helsted Moe og en rutineret medunderviser.

​​Programmet
07.00-09.00
 – Morgenpraksis.
16.00-18.00
 – Eftermiddagspraksis

2 eftermiddage er der undervisningsfri, hvor du har flere tilbud, bl.a. vandreture og en særlig åndedrætsterapi-session (300 kr). 

Underviser:  
Karina Helsted Moe - fysioterapeut, psykoterapeut MPF, åndedrætsterapeut (Transformational Breath®) og yogalærer (RYT 500). Karina har i knap 20 år undervist i yoga og mindfulness og arrangeret retreats siden 2009. De seneste år har hun udviklet metoden Bodyfulness.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger