2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Efterårsretræte: Ro og fordybelse med dybe åndedrag, klassisk yoga og meditation

Arrangør:Christina Hernvig
Placering:Møn
Fra:4/11/2022 kl. 17:00
Til:6/11/2022 kl. 14:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:230

Drømmer du om et par dage med ro og fordybelse? Længes du efter en pause til at reflektere og bare være? Og gør det ikke noget, at det er tæt ved skov, strand og hav? Så giv dig selv den gave at tage på en livgivende weekend og dediker dagene til dig selv.

Retrætet er designet til at bringe afspænding og nyt liv til krop, sind og sjæl. Dagene skaber en ramme for at trække vejret lidt dybere end ellers, tjekke ind hos dig selv og kalibrere efter hjertet. På programmet er masser af yoga, dybe åndedrag, vejrtrækningsøvelser og afspændinger med udgangspunkt i klassisk Sivananda hatha yoga. Derudover vil guidede meditationer, refleksioner, egentid og skøn natur hjælpe på vej, og du vil kunne mærke effekten efterfølgende. Intentionen er at lande godt og grundigt hjemme og styrke kontakten indadtil.

Vi er i smukke omgivelser, og maden er økologisk, vegansk, enkel og nærende. Lørdag eftermiddag er der sauna ved havet, og det er muligt at bade i det friske havvand, så du får gang i blodcirkulationen. Alt sammen bidrager til, at både krop og sind kan falde til ro, og livsenergien bliver næret. Så du skal egentlig bare læne dig tilbage og lade dig guide gennem dagene og falde ind i det, der nu er. Der vil være tid i stilhed og andre tider med fællesskab. Du bestemmer selv hvor meget og hvor lidt af det hele. Det er en weekend for dig.

Vi begynder fredag 4. november kl. 17.00 og slutter søndag 6. november omkring kl. 14.30. Du er velkommen til at ankomme fredag fra kl. 15.00.

VIL DU MED?
Retrætet er for alle, der ønsker et par rolige dage til at tjekke ind hos sig selv med plads til stilhed, refleksion, indadvendthed og væren. Du kender sandsynligvis allerede lidt til yoga på forhånd og har en fornemmelse af, at din krop og dit sind elsker det, som yoga gør. Men det kræver ingen forudsætninger at være med. Det eneste krav er et åbent hjerte og sind. Kom med dig selv eller tag din veninde, kollega eller nabo med. Det er op til dig. Du er velkommen, også selvom du ikke har deltaget på mine kurser eller retreatweekender før. Er du i tvivl, om det er for dig, er du velkommen til at ringe på 61687810 for mere info.

VORES RETRÆTESTED
Vi skal være i en skøn oase omgivet af fred og ro i et virkeligt dejligt yogacenter på Vestmøn. Det er et landsted smukt omkranset af marker og tæt ved både strand og skov. Der er 400 meter til havet.
Undervisningen foregår i en fantastisk dome – et rundt, smukt dekoreret yogarum med højt til loftet og udsigt over Østersøen. Maden er økologisk og vegansk. Giv besked på forhånd, hvis du har særlige behov i forhold til kosten, så vi kan sørge for, at du får det så godt som muligt. Weekenden er alkoholfri. Mobiltelefoner må gerne være slukket og blive på værelserne.

PROGRAM
Programmet er en skitse over weekenden, og det er med forbehold for ændringer.

Fredag
Kl. 15.00-17.00 Ankomst
Kl. 17.00 Velkomst og yoga
Kl. 19.00 Aftensmad
Kl. 20.30 Aftensamling med intro og meditation

Lørdag
Kl. 7.30 Morgenyoga
Kl. 9.30 Morgenmad
Kl. 10.00 Tid til dig selv
Kl. 11.30 Fælles samling
Kl. 13.00 Frokost
Kl. 14.00 Egentid, badning og sauna ved stranden
Kl. 16.30 Lær at skylle næse
Kl. 17.00 Yoga
Kl. 19.00 Aftensmad
Kl. 20.30 Aftensamling med meditation
Natten i stilhed

Søndag
Kl. 7.30 Morgenyoga, stilhed brydes
Kl. 9.30 Morgenmad
Kl. 10.00 Tid til dig selv, gåtur i naturen
Kl. 12.00 Fælles samling og afrunding
Kl. 13.30 Frokost
Kl. 14.30 Tak for nu

TRANSPORT
Du kan køre i bil til Møn. Det tager cirka 2 timer fra København. Tager du det offentlige, skal du tage toget til Vordingborg og derfra bus 660 til Stege eller 664 til Damsholte. Herfra er det muligt at bestille en Flex taxa. Muligvis kan vi koordinere samkørsel, så du kan køre med en anden deltager. Vi aftaler nærmere på forhånd. Transporten er ikke inkluderet i prisen.

TILMELDING
Meld dig til på christina@christinahernvig.com. Skriv navn, telefonnummer og mail i din tilmelding. TILMELDINGSFRIST: så længe pladser haves.

PRIS OG BETALING
Prisen er 3.100 kroner per deltager. Det inkluderer to overnatninger i dobbeltværelse, al undervisning, økologisk mad og sauna. Foretrækker du enkeltværelse, koster det 3.600 kroner. For et tremandsværelse er prisen 3.000 kroner. Der er også et firemandsværelse til 2.800 kroner. Sengelinned og håndklæde er dernede, så det behøver du ikke tænke på.

Depositum på 1.700 kroner betales sammen med din tilmelding til bankkonto 5471 1699107. Det resterende beløb betaler du til retreatstedet forud for weekenden.

BETINGELSER
Bemærk, at tilmeldingen er bindende og ved afbud inden for en måned før weekenden, betales depositum ikke tilbage. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give din plads til en anden. Bliver weekenden aflyst, får du selvfølgelig tilbagebetalt det fulde beløb.

DET SIGER TIDLIGERE DELTAGERE
”Du er fantastisk, fordi du giver os den tilpasse forstyrrelse til at få set indad og mærke på nogle helt andre planer. Jeg elsker din stemme, din ro, din klogskab, din yoga. Tak, tak, tak”, Bitten.

Det har været fantastisk yoga, hvor jeg mærker, at kroppen bliver brugt. Jeg er fyldt helt op af dejlige vise ord om egenomsorg – og om at fylde mig selv ud. Det er jeg meget taknemmelig for. Åndedrætsøvelserne er meget givende, og yogafilosofien er flettet så naturligt ind i hele forløbet. Jeg har ikke noget ønske om, at noget skulle være anderledes. Tak, Mette.

Det har været en rigtig dejlig weekend. Jeg er vild med din yoga og måde at formidle dine budskaber på. Bliver aldrig træt af det. Alt var godt, og jeg er rustet til nye udfordringer ude i verden, Annette.
Det er et fantastisk sted, du har valgt. At lave yoga og pranayama i denne smukke bygning har været dejligt. Kan godt lide, at du har så meget fokus på vejrtrækningen. Det er ikke sidste gang, jeg er med dig, Joan.

Jeg glæder mig!

Kærlig hilsen
Christina Hernvig

OM CHRISTINA HERNVIG
Jeg har mange års erfaring med undervisning af yoga og meditation og har holdt en lang række retreats gennem årene. Jeg er uddannet yoga- og meditationsunderviser i Indien og Canada tilbage i 2006/2007 og havde i en årrække yogacenter på Østerbro. Jeg elsker at undervise yoga og meditation og facilitere retreats og forløb. Derudover er jeg terapeut og tilbyder sessioner i København. Oprindeligt er jeg cand.mag. i dansk og psykologi fra Københavns Universitet. Jeg brænder for integrationen af krop, sind og sjæl, hvor vi bevæger os gennem livet som hele mennesker. Læs mere om mig her: https://www.facebook.com/bychristinahernvig


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger