2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Tirsdagsyoga på Frederiksberg eller online

Arrangør:Christina Hernvig
Placering:Frederiksberg
Fra:30/8/2022 kl. 17:10
Til:11/10/2022 kl. 18:45
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:153

Nyt tirsdagsforløb begynder 30. august kl. 17.10-18.45. Holdet ligger 7 tirsdage i alt frem til og med 11. oktober. Vi arbejder med vejrtrækningsøvelser, yogastillinger og afspænding fra den klassiske Sivananda hatha yoga. Du kan vælge at møde op fysisk i lokalet eller være med hjemmefra online.

Holdet er for let øvede og fortsættere. Måske har du været med tidligere og har lyst til at fortsætte. Måske har du holdt pause og vil være med igen. Er det længe siden, du sidst har været på yogamåtten, kan du sagtens deltage. Kroppen skal nok huske.

Vi skal være på Sankt Knuds Vej 36 på Frederiksberg. Salen er del af et klinikfællesskab med en rolig atmosfære. Det er 6 minutters gang fra Forum metrostation. Kommer du i bil, er der to timers gratis parkering på vejen og i gaderne omkring. Du kan også være med online hjemmefra på zoom.

Prisen er 1.025 kroner. Du kan overføre beløbet til bankkonto 5471 1699107. Er du økonomisk udfordret, så skriv til mig. Du er også altid velkommen til at betale i rater.

Meld dig til på christina@christinahernvig.com. Skriv, om du vil deltage i lokalet og/eller online. Husk at skrive dit mobilnummer i tilmeldingen.

Bemærk, at din tilmelding er bindende. Skulle du være så uheldig ikke at kunne deltage alligevel, kan du ikke få din betaling refunderet. Du er derimod velkommen til at give din plads til en anden. Bemærk desuden, at bliver vi forhindret i at mødes fysisk, bliver undervisningen ikke aflyst, men gennemført online.

NB: Næste tirsdagsforløb begynder 25. oktober og fortsætter frem til 20. december. Sæt kryds i kalenderen.

Kærlig hilsen
Christina Hernvig

OM CHRISTINA HERNVIG: Jeg har mange års erfaring med undervisning af yoga og meditation og har holdt en lang række retreats gennem årene. Jeg er uddannet yoga- og meditationsunderviser i Indien og Canada tilbage i 2006/2007 og havde i en årrække yogacenter på Østerbro. Jeg elsker at undervise yoga og meditation og facilitere retreats og forløb. Derudover er jeg terapeut og tilbyder sessioner i København. Oprindeligt er jeg cand.mag. i dansk og psykologi fra Københavns Universitet. Jeg brænder for integrationen af krop, sind og sjæl, hvor vi bevæger os gennem livet som hele mennesker. Læs mere om mig her: https://www.facebook.com/bychristinahernvig


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger