1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Fordybelsesaften: Yoga og hjerte

Arrangør:Christina Hernvig
Placering:København
Fra:17/8/2022 kl. 19:00
Til:17/8/2022 kl. 21:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:294

Denne onsdag sætter vi fokus på at åbne hjertet og omfavne livet. Vi arbejder med bagoverbøjninger og hjerteåbnere, der styrker ryggen, øger bevægeligheden, åbner fronten og giver ny, frisk energi og styrke. Bagoverbøjningerne kan være udfordrende, fordi vi oftest sidder lænet fremover mod skærmen eller bordet. Stillingerne inviterer os til at udvide brystet, ånde dybt ind, forbinde os indadtil til os selv og med rummelighed møde livet, som det nu er. Samtidig skal vi bare ned i gear, trække vejret dybt med os selv og centrere os hjemme.

Aftenen tager afsæt i den klassiske Sivananda hatha yogatradition med yogastillinger, vejrtrækningsøvelser og afspænding. Det er forkælelse af krop og sind og en mulighed for fordybelse i yogaen.

Vi mødes kl. 19-21 på Ingemannsvej på Frederiksberg i et fredeligt yogacenter. Døren er åben 15 minutter før. Der er yogamåtter, puder osv. Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe din egen yogamåtte, hvis du foretrækker det. Spis lidt tidlig aftensmad, så du er klar til at lave yoga, når vi mødes.

Onsdag 10. august er der også en fordybelsesaften, hvor vi sætter fokus på jordforbindelse: https://www.facebook.com/events/1072673360326439.

Meld dig til på christina@christinahernvig.com.Prisen er 275 kroner per aften eller 500 kroner for begge aftener, som du kan overføre sammen med din tilmelding til bankkonto 5471 1699107. Max 10 pladser.

Kærlig hilsen

Christina Hernvig

OM CHRISTINA HERNVIG: Jeg har mange års erfaring med undervisning af yoga og meditation og har holdt en lang række retreats gennem årene. Jeg er uddannet yoga- og meditationsunderviser i Indien og Canada tilbage i 2006/2007 og havde i en årrække yogacenter på Østerbro. Jeg elsker at undervise yoga og meditation og facilitere retreats og forløb. Derudover er jeg terapeut og tilbyder sessioner i København. Oprindeligt er jeg cand.mag. i dansk og psykologi fra Københavns Universitet. Jeg brænder for integrationen af krop, sind og sjæl, hvor vi bevæger os gennem livet som hele mennesker. Læs mere om mig her: https://www.facebook.com/bychristinahernvig


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger