2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

OUSIA YIN YOGA IMMERSION UDDANNELSE 2023/24

Arrangør:Siff Cecilie Mossin
Placering:Bornholm/Jylland/Kbh
Fra:1/5/2023 kl. 08:00
Til:3/5/2023 kl. 08:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:330

OUSIA YIN YOGA IMMERSION 2023/24
nydelse • natur • nærvær / frihed • fred • fællesskab

Kom med på OUSIA YIN YOGA IMMERSION, – en transformerende selvuddannelse for dig, som ønsker at genopdage din evne til at nyde og glædes over det simple og samtidigt helt mirakuløse; at du er her lige nu, i dit liv, i din krop, på denne smukke klode.

OUSIA YIN YOGA IMMERSION er en opdagelsesrejse tilbage til dig selv. En rejse hjem i din smukke, guddommelige krop, hvor du igen vil opleve frihed, fred, nærvær og nydelse i overflod.

OUSIA YIN YOGA IMMERSION er et fordybelsesforløb for dig, der ønsker igen at lade naturen, både din indre og den ydre omkring dig, få plads og betydning i dit liv, så det bliver lidt lettere for dig, at vælge dit smukkeste og sandeste liv – for dig selv, for de mennesker du elsker og for den Jord du lever på.

OUSIA YIN YOGA IMMERSION = EN FORDYBELSESREJSE

OUSIA YIN YOGA IMMERSION er yin yoga, natur, dans, næring, nydelse, kvindekraft, cirkel, fællesskab, skov, hede, hav og knitrende stjernehimle.

I løbet af IMMERSION vil vi arbejde med:
– sammen at etablere en taoistisk yin yoga praksis så stærk og intuitiv, at den vil forblive en ven og støtte gennem resten af dit liv.
– at forstå og integrere taoistisk filosofi som livsstil, herunder med særligt fokus på kroppens evne til udrensning og fordøjelse.
– at omforme og målrette vores yin kraft så den bliver en uudtømmelig kilde af kraft, hvorfra du kan skabe og virkeliggøre dine drømme og ønsker for dit ene smukke liv på denne klode.
– Selvomsorg. I praksis at ære og nære dig selv. At bringe nydelse og nærvær, langsomhed og frihed ind i dit liv – noget vi som kvinder virkelig har brug for, men som alt for ofte står allersidst på listen.
– At skabe forbindelse til vores kvindekraft, vores egen og den der opstår når vi træder ind i en kreds af ligesindede, støttende søstre. At genopdage vores forbindelse til naturen. At genindføre ritualer og ceremonier.

IMMERSION er et kærligt rum, med plads til dig og alt hvad du er og kommer med.

Læs meget mere om forløbet og book din plads her:
http://www.yinyogabornholm.dk/ousia-yin-yoga-immersion/

<3 Siff


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger