1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Restorativ Yoga Workshop - 3 timer

Arrangør:Andrea Charter Lund
Placering:København Ø
Fra:18/12/2022 kl. 10:00
Til:18/12/2022 kl. 13:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:332

3 timers nærende juleyoga

De fleste elsker jul, men ved også, at det kræver mere overskud at komme igennem julen uden at være helt flad på den anden side. Mange oplever ekstra meget stress på grund af de forventninger de fleste af os har til denne tid. Måske er det ikke engang dig, der har disse forventninger, men din omverden.

Søndag d. 18. december, skal vi bruge 3 timer sammen, hvor dit system får tid til at finde dyb ro og blive næret. Med en 3 timers restorativ praksis, får både kroppen, sindet og sjælen mulighed for at vende opmærksomheden indad for at tanke op.

Vi skal i workshoppen arbejde med kroppen for at slippe noget af den stress, der måske sidder i dig. Det vil vi gøre ved at påvirke din vagusnerve på forskellige måder. Vagusnerven regulerer og aktiverer den parasympatiske del af dit nervesystem, dit “ro-hvile system”. Du kommer til at lære nogle øvelser, som er nemme og hurtige at lave, når du oplever mindre overskud og et presset nervesystem. Det kan være rart at have med i værktøjskassen, når juledagene først kommer rigtigt i gang.

Workshoppen starter med en meditation efterfulgt af de forskellige øvelser for at afstresse dit nervesystem. Herefter kommer den restorative yoga praksis, hvor du vil ligge i forskellige hvilende stillinger. I stillingerne vil du blive støttet af puder, tæpper og blokke, så du ligger eller sidder så godt som muligt. Vi leder efter en følelse af lethed, så det er ubesværet for dig at være i stillingerne. Det er en yoga-form, som giver dig mulighed for bare at være, uden at skulle præstere. I den væren, der ofte opstår, får dit system ro til at genopbygge sig selv.

De restorative stillinger bliver understøttet af meditationer, visualiseringer og æteriske olier, der er nøje udvalgt til dagens tema.

For mig som underviser, er det ikke kun min opgave at guide og støtte dig i de bedste stillinger for dig, men jeg elsker også at forkæle dig, med massage af f.eks. fødder, når du ligger og slapper af.

Læs mere om Andrea her: https://www.andreacharterlund.dk/

Workshoppen er søndag d. 18. december kl. 10.00-13.00 i Saligs skønne lokaler på Østerbro.

Masnedøgade 20, 2. sal, 2100 København Ø

Pris: 400 kr.
Book din plads her: https://ezme.io/c/sL/kik2


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger