1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Kærligt Nytårs Yoga Retreat på Kirsebærgården i Odsherred | 6. - 8. januar 2023

Arrangør:MUNONNE - YOMIBO ved Annette Løvgren Larsen
Placering:Odsherred, Nykøbing Sjælland, Danmark
Fra:6/1/2023 kl. 14:00
Til:8/1/2023 kl. 12:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:265

Nytårs Yoga Retreat på Kirsebærgården i Odsherred
Start 2023 med yoga, mindfulness, ro og wellness. Og bliv en fornyet version af dig selv.
Du inviteres til en skøn weekend i naturen og i smukke opgivelser på Kirsebærgården i Odsherred. Slip jul- og nytårsstrabadserne, hverdagen og genoplad dig selv, så 2023 kan blive dit år.

Denne weekend byder på nærende hatha yoga, yin yoga, yoga nidra, nærvær, selvomsorg, kakaocirkel, mindfulness, sauna, udendørs spa og reflektion, så din krop og dit sind kan fortsætte 2023 fra et tydeligere ståsted.

Vi skal på denne weekend tage imod det nye år, målsætninger og intentioner. Vi skal frisætte året der gik og tage imod det nye der er. Vi er beriget med at fuldmånen er med os den weekend også, så dens kræfter og vibrationer, skal vi også bruge i en kærlig kakao cirkel lørdag aften.
Weekenden er en kombination af forskellige yoga former, mindfulness og meditation, coaching for det nye år, spiritualitet i kakaocirklen og tid til refleksion. Jeg gør en ære i at tilbyde dig et hjerterum hvor alle er velkommen. 

Der tages udgangspunkt i dig og din krop og der er plads til både den erfarne som nye deltager til yoga. Jeg underviser ud fra et alignment princip, men tager altid udgangspunkt i hvad din krop kan, og tager hensyn, når der skal tages hensyn.

Du bliver forkælet med hjemmelavet vegetarisk kost, så du også næres indefra, og der er mulighed for at lave en kop kaffe eller the. 

Yogaundervisningen: 
Vi er alle unikke mennesker med hver vores krop, og vi er lige, som vi skal være. Derfor er alle velkommen. Jeg tager udgangspunkt i hatha yoga men kombinerer den med rolige stræk, bevægelser og yin yoga øvelser. Min undervisning er alignment baseret, og det betyder, at vi sørger for at få kroppen i de rette stillinger, dette gøres dog aldrig på kompromis med dig og din krop.

Vi skal dyrke yoga i den skønne lyse sal på Kirsebærgården med luft og højt til loftet.
Yogaen om morgen er mild og blid, om eftermiddagen lidt mere krævende. Om aftenen er det her vi klargøre til natten.  

Alle er velkommen. Både nybegynderen som den erfarne. Jeg tilpasser undervisningen, så alle får noget ud af den. ​

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger