1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Foråsretreat med yoga, qigong og mindfulness

Arrangør:DitLiv-DinTrivsel.dk & Yogawellness.dk
Placering:Rudkøbing
Fra:24/2/2023 kl. 13:00
Til:26/2/2023 kl. 14:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:479

TAG MED LISBETH & PIA PÅ VITALISERENDE OG FORDYBENDE WELLNESSWEEKEND PÅ SHANTI RETREATCENTER PÅ LANGELAND

I weekenden arbejder vi med forskellige former for yoga, dyrker vitaliserende qigong, mediterer og bruger den omkringliggende skønne natur til nærværende mindfulde aktiviteter. Vi forkæler os selv med massage og ansigtsyoga, fordyber os i effektive åndedræt og lader gongens kraftfulde vibrationer puffe blidt til celler og sind. Hver dag byder på forskellige fordybende sessioner og ind imellem har du rig mulighed for at slappe af og fordøje de kropslige og mentale input. 

INDKVARTERING
Vi bor på nyrestaurerede Shanti Retreat i Spodsbjerg på Langeland. Stedet består af flotte historiske bygninger, samt en stor paradisisk have med gamle frugttræer og bålplads. Det er beliggende i naturskønne omgivelser i gåafstand til dejlig sandstrand og en hyggelig lille havneby.”Shanti” stammer fra Sanskrit og betyder fred og indre ro. Som navnet antyder er rammerne på Shanti Retreat perfekte til fysisk og mental rekreation. Stedet har 14 værelser, som alle er indrettet med to enkeltsenge og særligt udvalgte møbler. Der er 4 store badeværelser, hyggelige opholdsrum og en smuk, stor og stemningsfuld yogasal.Alle indendørsområder er skofrie. Derfor anbefaler vi at medbringe tykke sokker eller indesko. 

FORPLEJNING
Opholdet er all inclusive og du tilbydes let morgenforfriskning, brunch, eftermiddags-snacks og middag hver aften. Maden er vegetarisk og tilberedes på stedet med friske råvarer. Derudover er der fri adgang til kaffe/te og frugt hele dagen.NB! Sodavand, øl og vin kan tilkøbes på stedet. 

UNDERVISNING
Både Lisbeth og Pia er rutinerede undervisere og dækker tilsammen et bredt spektrum af yoga, qigong og mindfulness, samt mange andre forskellige former for arbejde med krop og sind. Du vil i løbet af weekenden tilbydes sessioner i: yin- & hatha-yoga , yoga nidra, qigong, ansigtsyoga, gongbad, åndedrætsøvelser, meditationer og kropsscanninger.Det er ikke nødvendigt at kende til hverken yoga eller noget af det andet – du kan sagtens være med alligevel.Der er mange tilbud, men ingen deltagertvang, så du vælger selv til og fra blandt de mange tilbud. 

LISBETH DANIELSEN
Lisbeth har dyrket yoga siden 2006. Hun er uddannet yoga- og qigonginstruktør og har siden 2012 undervist i yoga – primært Hatha Yoga. Løbende har Lisbeth efteruddannet sig indenfor yogaen og i 2018 begyndte hun at arbejde med yin yoga, ”det blide stræk”. Lisbeth har desuden været i Indien flere gange og fået undervisning i yoga, sidst i 2019, hvor Iyengar Yoga blev introduceret og derefter også taget med i den daglige praksis. I 2020 begyndte Lisbeth på instruktøruddannelsen level 1 indenfor qigong og i år kommer også level 2 med. 

PIA MANDALIS
Pia er oprindeligt uddannet folkeskolelærer, men har de sidste mange år arbejdet som selvstændig coach og terapeut med speciale i tankefeltterapi og lydhealing. Hun har sit eget yogastudie, hvor hun bl.a. underviser i mindfulness og yin yoga, samt afholder forskellige workshops, fx gongbade, ansigts-yoga og kakaoceremonier. Pia har – sammen med Lisbeth – afholdt flere retreats i både ind- og udland. Pia fordyber sig også i ansigtets velvære og underviser i ansigtsyoga og udfører afstressende japansk lifting. 

FAKTA
Hvad: Massevis af varierende yoga, mindfulness, qigong, gongbad, ansigtsyoga mm.
Hvem: Alle kan deltage - ingen forhåndskendskab er nødvendig. Max 15 deltagere.
Hvornår: Fredag d. 24. februar ’23 kl. 13 - søndag d. 26. febuar ‘23 kl. 14 (vejl. tider
Hvor: Shanti Retreat v. Spodsbjerg på Langeland.
Pris: 2795,- kr. alt inkl. Tillæg for enkeltværelse: 500,- kr. Alkohol og øl/vand kan tilkøbes.        
         Betal kun 995,- kr. i depositum og resten d. 1. februar 2023
Tilmelding: ditliv-dintrivsel.dk eller yogawellness.dk
Yderlige info: ditliv-dintrivsel.dk eller yogawellness.dk eller ring til Lisbeth 29802551 eller Pia 28951370


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger