1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogarejse til Kalymnos UDSOLGT

Arrangør:YogaWinni.dk og Spies Rejser
Placering:Kalymnos
Fra:26/5/2023 kl. 08:00
Til:2/6/2023 kl. 08:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:335

Yogarejse til Kalymnos

Yogarejse til smukke Kalymnos med Winni Petersen

26/5 2023 - 2/6 2023

8.395,- pr. person inkl. morgenmad

Afrejse fra København

Rejs med Winni Petersen til en perle i det Græske Øhav - Kalymnos!

Her findes de smukkeste udsigter og et charmerende græsk lokalliv. Lille hotel kun for yogagruppen Mulighed for vandringer Socialt sammenvær

PROGRAM

På rejsen dyrker vi yoga to gange dagligt på hotellets terrasse, med smuk udsigt over havet og naboøen Telendos. Det er kun os der bor på hotellet, så vi kan få det optimale ud af undervisningen og vores tid sammen.

Undervisningen er baseret på hatha yoga, og vi leger også lidt med at stå på hovedet.

Midt på dagen kan du nyde din ferie med afslapning på stranden, slentreture langs gaderne og gode, lange frokoster på tavernaerne.

Fra stranden i Massouri kan man snorkle og man kan også være heldig at se delfiner.

I løbet af ugen kan du også vælge at tage med på en vandring med lokalguide, dette kan tilkøbes hjemmefra.

Rejsen bliver fyldt med fordybelse og nærvær, hvor vi mærker steder i kroppen og sindet, som vi måske aldrig tidligere har mærket.Hvad enten du er mand/kvinde, ung/ældre, med/uden skader, smidig eller stiv som en pind – så vil der være plads til dig på holdet! Programmet sammensættes, så alle får noget ud af det.Der er rig lejlighed til at være social i løbet af ugen. Dem, der har lyst, spiser vi morgenmad sammen, og om aftenen går vi ud og nyder de lækre lokale restauranter. Har du mere lyst til at have tid for dig selv, er der også gode muligheder for det. Rejser du alene, skal du ikke bekymre dig – du vil aldrig være alene, medmindre du selv vælger det.

DIN INSTRUKTØR 

Winni PetersenDin yogalærer på rejsen er Winni Petersen, hvis undervisning er baseret på hatha yoga. Winni har taget E-RYT 500 i Indien, som er den højeste yogalæreruddannelse, man kan tage, og hun deltager løbende i yogakurser både i Danmark og udlandet. Winni har haft sit eget yogastudie i Solrød i mere end 10 år og har stor erfaring med yogarejser. Du vil altid føle dig tryg og godt tilpas i hendes hænder.

HER SKAL DU BO

 Massouri BeachMassouri Beach, kat. 3, er et dejligt lille lejlighedshotel med en perfekt beliggenhed ved stranden i Massouri centrum.Hotellet tilbyder rummelige og pæne lejligheder med begrænset eller fuld havudsigt samt plads til op til seks personer.Stranden løber lige neden for hotellet, som også har et fint lille poolområde med udsigt over havet og naboøen Telendos.

PRAKTISK INFORMATION OM REJSEN

Prisen er 8.395,- pr. person

I prisen indgår:

Flyrejse t/r med Sunclass Airlines

Mad ombord på flyet

20 kg bagage på flyet

Bus/færge fra lufthavn til hotel t/r

Delt lejlighed

10 x yoga

Morgenmad

Valgfrie tilkøb

Bo alene i lejligheden: fra 1.400,-

Vær også opmærksom på

På rejsen flyver du til Kos, og sejler derefter til Kalymnos. Vores guider møder dig i Kos Lufthavn og viser vej til den rigtige bus. Transporten til færgelejet Mastihari tager ca. 10 minutter, og fra bussen er der ca. 200 meter at gå til færgen - du bærer selv din bagage. Ventetid på op til 1 time kan forekomme. Overfarten til Kalymnos tager fra 30 til 60 minutter, afhængigt af bådtype. Transporten med bus eller minibus fra havnen i Pothia til dit hotel i Myrties eller Massouri tager ca. 20-35 minutter (ca. 8 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop.

På hjemrejsedagen bliver du hentet i bus ved hotellet og kørt til havnen i Pothia, hvorfra der er færge til Mastihari på Kos. Ventetid forekommer i Mastihari (fra ca. 30 minutter til 2 timer), før transferbussen kører til lufthavnen.

Der er restauranter på havnen.

Hotellets officielle klasificering er 4, men på de små græske øér er standarten lidt lavere end på de større destinationer. Derfor skal du regne med 3 stjernet hotelstandart.

Morgenmaden på hotellet er enkel, det vil sige du skal ikke forvente en stor buffet. Der bliver serveret et lille udvalg af brød, smør, ost, æg, græsk yogurt, honning, nødder, tørret frugt, havregryn, frisk frugt og grønsager. Hertil the/kaffe, vand, mælk, og juice.

Receptionen på hotellet, samt yogaterrassen er lukket i siestaen midt på dagen fra 13.00 - 16.30. Pool terrassen er selvfølgelig åben hele dagen.

Medbring egen yogamåtte.

Skatter og afgifter: De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Beløbet er ca. 3 EUR pr. person/nat og skal betales af alle fra 16 år og opefter. Skatten betales direkte til hotellet og indgår ikke i rejsens pris.

OM FLYREJSEN

Vi flyver med Sunclass AirlinesAfrejse 26/5 fra København kl. 07.00, ankomst til Kos kl. 11.20Hjemrejse 2/6 fra Kos kl. 12.40, ankomst i København kl. 15.05 

Spørgsmål og yderligere information

Spies Sport

Tlf.: 7070 1051

mandag-fredag kl. 10-12

sport@spies.dk 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger