1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga retreat på Villa Huno på Møn v/ Agnete & Linda

Arrangør:LA YOGA ApS
Placering:Borre
Fra:16/6/2023 kl. 15:00
Til:17/6/2023 kl. 15:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:365

Dette retreat bliver på skønne Villa Huno på Møn.Vi skal tilbage til naturen – vi skal lave yoga udendørs, og derfor er Villa Huno og dets skønne beliggenhed det oplagte sted for os at afholde dette retreat. Villa Huno har en beliggenhed, der er så tæt på perfekt som muligt…..

Vi skal bo i Villa Huno’s smukt indrettede lejligheder, alle med udsigt til Møns største sø, Hunosøen og med egen terrasse eller altan. Det er de perfekte rammer til yoga i naturen. Det hele meget smukt, hyggeligt og harmonisk.

Ankomst fredag d. 16. juni med indtjekning kl. 15. Og allerede her mærke roen sænke sig over dig.Vi bliver indlogeret i vores lejligheder og nyder herefter en eftermiddags snack og lidt at drikke.Og så skal vi lave yoga….du vil få masser af yoga, tilpasset dig, for vi kan slet ikke lade være. Fredag aften skal vi nyde en 3-retters menu kreeret af Restaurant Huno’s engagerede medarbejdere. En menu bestående af Møns råvarer med bæredygtighed som en vigtig inspirationskilde – råvarer fra egen avl på Klintholm Gods eller lokalt. Fredag aften inviterer vi til bålhygge ved Huno Søen.

Lørdag d. 17. juni – afslutning kl. 15. Efter en god nats søvn er der morgenmad i Restaurant Huno mellem kl. 8.00-10.00. Resten af dagen inviterer vi til mere yoga og frokost i den østmønske natur. Oplevelsen af den bløde jord og at være i det høje græs – at fornemme både jordforbindelsen og balancen, både indeni dig og i dine omgivelser. Udover yoga i naturen, skal vi også gå en del – det bliver virkelig skønt.

Hotellet har tre lejlighedstyper:

6 styk af:  ”LEJLIGHED MED ET SOVEVÆRELSE” har plads til 2 personer i delt dobbelt seng: Pris per person i denne lejlighed kr. 2.475 – book samlet for 2 personer, i alt kr. 4.950. Prisen inkluderer: yoga, eftermiddags snack og drikke ved ankomst, 3-retters menu fredag aften, overnatning, morgenmad og picnic til lørdag. Prisen inkluderer IKKE: drikke under middagen 

1 styk af:  ”TWIN LEJLIGHED” og her er der også plads til 2 personer men med to enkeltsenge. Her er prisen som ovenstående kr. 2.475 per person – book samlet for 2 personer, i alt kr. 4.950 

1 styk af:  ”LEJLIGHED MED TO SOVEVÆRELSER” – her er der plads til 2 eller 3 personer. Pris per person i denne lejlighed ved 2 personer kr. 3.725 – book samlet for 2 personer kr. 7.450. Pris per person i denne lejlighed ved 3 personer kr. 2.500 – book samlet for 3 personer kr. 7.500. Prisen inkluderer det samme som beskrevet ovenover.

Hvis du synes, at ovenstående lyder skønt og er noget for dig, så kontakt os for at booke dit ønskede værelse, inden du indbetaler det fulde beløb til ”LA YOGA” ApS   

Indbetal til Danske Bank konto nr. 3409 13221928. Book hurtigt for at sikre Jer lige det værelse, som I har i tankerne. Søger du en roommate, så endelig skriv, og vi kan være behjælpelig. Så har du en god veninde, partner, datter, kollega, bror eller en anden, som du gerne vil bruge noget kvalitetstid med, ja så er dette mini retreat en oplagt mulighed. Måske ligefrem en julegave.   

Og med os som instruktører, vil du med sikkerhed bliver set og hjulpet til lige præcis at nå derhen, hvor det gavner dig mest. Og erfaring er ingen nødvendighed men har du lyst til at bevæge dig, strække dig og være i naturen, så er det her lige dig og helt sikkert os.

Medbring: eget yoga underlag, tøj til at kunne være ude, et tæppe eller to og rigtig gode sko og andet som du ved, du ellers vil komme til at savne. En tur rygsæk og en vandflaske er en god ide. 

Tilmeldingsfrist: Sidste frist for tilmelding og betaling er mandag d. 30. januar 2023. 

Og vi er kun et telefonopkald eller en e-mail besked væk. Så hvis du har nogle spørgsmål, så ring eller skriv endelig. 

De varmeste hilsner fra Agnete & Linda 

LA YOGA ApS - CVR: 42269840                                                                         Find os på Facebook/Instagram

Linda tlf: 2420 2302 Agnete tlf: 6010 8050                                                            E-mail: labkjer@hotmail.com


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger