1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Saft og kraft retreat – Yoga, meditation og natur i Tisvilde | 24. - 26. marts 2023

Arrangør:MUNONNE - Agern Yoga v/Sanne Bjørn og Hjerneglad v/Roselina Søndergaard
Placering:Tisvildeleje, Danmark
Fra:24/3/2023 kl. 14:00
Til:26/3/2023 kl. 13:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:283

Mærk livet og bliv boosted med saft og kraft gennem krop, hjerte og vild natur, og lad forårets sprudlende energi guide dig til en lettere og sundere krop, mere overskud, bevægelsesfrihed samt dyb ro og stilhed.
 
​Tag en forlænget weekend ud af kalenderen, hvor du skaber tid og rum til egenomsorg og nærvær med naturen som ramme, og bliv fyldt op på ny med yoga, meditation, dans, behandling/massage, vild natur ”badning”, hyggeligt samvær og lækker sund øko, anti-inflammatorisk vegetar kost. 

Retreatet er et kærligt og befriende helle – en mild udrensende pause fra det pulserende liv, hvor krop, sind og sjæl balanceres med den ydre dybe og vilde natur. Med den særligt fokuseret omsorg, kan forvandle og omkode selv gamle dårlige vaner, psykiske og fysiske ubalancer.​
 
At komme væk fra det vante derhjemme, hvor du nemt kan lave 100-vis af overspringshandlinger og miste fokus, får du her muligheden for at være uforstyrret i din indre proces/oplevelse/ferie.

Igennem tusindevis af år har mennesket lavet særlige ceremonier og ritualer på fx jævndøgn eller solhverv. Da vores forårsretreat ligger op ad selve jævndøgnet, følger vi denne årstid fysisk, sjæleligt og energimæssigt. Dér hvor nat og dag er lige lange, ligesom det feminine og maskuline mødes i balance i alt hvad vi foretager os.
Vi glæder os til at udfolde denne urgamle tradition sammen med dig.

Yogaundervisningen:      
Hatha (+vinyasa flow) morgen + Yin Yoga aften samt aftenmeditation. Derudover vil der være langsomme og sanselige vandringer og øvelser i naturen, meditation i naturen.

Indkvartering: 
Stuebjerggård refugium ligger i det historiske Tisvildeleje i smukke omgivelser med egen indgang til Tisvilde Hegn og gåafstand til stranden. Den er et lækkert sted, der er istandsat for få år siden, i en indbydende nordisk og simpel æstetik stil. Der er mulighed for enkelt- eller dobbeltværelse. Enkelte værelser med eget bad og toilet eller badeværelser på gangen til fælles benyttelse. De fordeles efter først til mølle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger