2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Familieyoga event: Nu er det jul igen! (3-6år)

Arrangør:Chandra Yoga og Family Zoo
Placering:København Ø
Fra:18/12/2022 kl. 10:00
Til:18/12/2022 kl. 11:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:251

Tag dit barn (eller barnebarn) i hånden og kom til familieyoga event, vi drager på juleeventyr! Vi kommer til at bevæge vores krop, vække vores sanser og bruge vores fantasi for at komme i ægte julestemning. Hvordan laver man yogarisengrød? Kan nisserne lide yoga? Og må man pynte en voksen ligeså flot som et juletræ? Der vil være tid og plads til leg, sang, grin og sjov, samt rolige stunder og en masse yogamagi undervejs. Vi afslutter med yogasøvn, som er verden's bedste søvn!

Intentionen med denne event er at skabe en nærværende stund for dig og dit barn midt i julens travlhed, hvor I kan tilbringe kvalitets tid sammen og opleve hindanden på nye måder. Alle er velkomne til at være med uanset tidligere erfaring med yoga. Vi laver yoga på børnenes præmisser, og de voksne kan risikere at komme i kontakt med deres indre legebarn!

Praktisk info og tilmelding

¤ Denne workshop finder sted søndag d. 18. december kl. 10 – 11 hos Family Zoo på Østerbro (Classensgade 11E)

¤ Der er begrænset antal pladser (max. 6 familier)¤ Yogalæreren Evi Xiromeriti har specialiseret sig i børneyoga og har 10 års undervisningserfaring

¤ Der er yogamåtter og tæpper på stedet, I skal bare huske behageligt tøj I kan bevæge jer i (undgå strømpebukser, da vi laver yoga med bare fødder)

¤ Prisen for en voksen og et barn er 290kr, hvis I tilmelder jer inden d. 11. december. Derefter koster det 350kr. Mere info/tilmelding via email til evi@chandrayoga.dk  


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger