1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

(Fuldt booket!) Yogaferie på LA PALMA🌴16.-23. marts 2023 med All Inclusive

Arrangør:Wessel Yoga, Bravo Tours
Placering:La Palma
Fra:16/3/2023 kl. 08:00
Til:23/3/2023 kl. 08:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:446

Genoplad dine batterier efter vinteren med yoga, sol, smuk og uspoleret natur og masser af tid til dig. På denne yogarejse til en af de kanariske øer, La Palma dyrker vi yoga 2 gange dagligt i alt 1,5 – 2 timer om morgenen og igen sen eftermiddag.

En yogaferie, hvor du kommer tæt på naturen og tæt på dig selv

På denne yogarejse, hvor du er kommet langt væk fra hverdagen, travlheden og rutinerne, vil du opretholde en sund balance mellem dit sind, krop og sjæl ved at pleje hele dig selv. I en stresset hverdag er der ikke tid og rum til at mærke sin krop – og dermed hvordan man har det. Derfor kan et kortere eller længere ophold, hvor man trækker sig fra hverdagen i kombinationen med yoga, meditation, afspænding, somatisk opmærksomhed og mindfulness, virkelig byde ind med noget værdifuldt og langvarigt. Din krop og dit sind vil takke dig.

Yoga undervisningen og en typisk dag på La Palma i løbet af din yogaferie:

Morgenyogaen starter med meditation og er baseret på klassisk hatha og vinyasa yoga, som vil vække din krop og dit system til den nye dag. Grundstenen med nærvær, ro og en dyb forbindelse mellem krop og sind er blevet lagt for endnu en smuk dag på La Palma.

Midt på dagen er tiden din, så der er mulighed for at slappe af, solbade, nyde hotellets spa, vandre eller nyde de mange faciliteter, hotellet byder på.

Om eftermiddagen lander du blidt på yogamåtten og vender opmærksomheden indad, hvor du bliver guidet igennem blide afstressende yoga øvelser og åndedræts teknikker, samt mindfulness og afspænding.
Midt på ugen er der en yoga fri dag, hvor du kan tage på en af de mange vandreruter med rejseleder, opleve et ganske særligt marked i Puntagorda, øens ældste kirke, Las Nieves, eller lave intet og lade dig komme endnu mere ned i gear og nyde solen og de smukke omgivelser, der er på hotellet.
Der vil også være masser af tid til at slappe af ved poolen, nyde en massage i hotellets spa, læse en god bog eller hygge med veninde, mor/datter eller din rejsepartner.

Hvad kan du forvente:

Der bliver skabt et trygt, varmt og uambitiøst rum, hvor der er plads til enhver uanset alder, køn og erfaringer med yoga.
Du kommer hjem med en blød og afslappet krop, som er fyldt med glæde, mere overskud og fornyet energi. Al yogaundervisning er tilpasset DIG, så du bliver mødt lige præcis der, hvor du og din krop er lige nu.

Praktiske informationer

Du vil bo på et fantastisk hotel, La Palma Princess lige ved Atlanterhavet

På den sydlige del af La Palma – i et af øens mest solrige områder, finder du et smukt resort, der tilbyder det bedste af to verdener – ren afslapning i smukke omgivelser ved Atlanterhavet og masser af aktiviteter og træning. Alt afhængigt af hvad du har lyst til og hvad du har brug for.

Sådan bor du på La Palma

Værelserne er charmerende og rummelige indrettet i kanarisk stil. Dit yogaophold på La Palma Princess Vital & Fitness er med All Inclusive, og her er masser af sunde og lækre retter at vælge imellem.

Hvis du har lyst til at træne yderligere udover de 2 daglige yogasessioner, så byder hotellet på topmoderne sportsfaciliteter.

La Palma Princess Vital & Fitness er nemlig et gedigent resort spækket med træning, motion og sport, hvor du kan træne løs i det mere end 1.200 m2 store fitnesscenter, der tilbyder både cardio- og styrketræning, spinning, vandgymnastik og meget mere. På resortet finder du også hele fem tennisbaner.

La Palmas smukke natur, der venter lige uden for hotellet, indbyder til gode ture på mountainbiken – lige fra små-ture med formidable udsigter til downhill-trails for øvede. Der er også gode gå- og løberuter til flere niveauer fra hotellet.
Selve hotellet ligger 30 km fra lufthavnen.
Der er muligt at booke et eneværelse eller dele et dobbeltværelse med en veninde, ven eller partner.

Dagsprogram:

En typisk dag på La Palma i løbet af din yogaferie

Kl. 08.00 – 09.30 – Morgenmeditation, yoga, åndedrætsøvelser og afspænding
Kl. 09.30 – 10:30 – Lækker brunch
Kl. 11.00 – 16:30 – Tid til dig, Spa behandling og/eller afslapning ved pool området eller på stranden
Kl. 16.30 – 18:00 – Afstressende yoga og somatics movement, mindfulness og afspænding
Kl. 18.00 – 19.30 – Tid til dig, solnedgang, hygge
Kl. 19.30 – Middag og aftenhygge

Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse Billund/Kastrup – La Palma t/r
  • Bagage t/r – Transport lufthavn – hotel t/r
  • Ophold på La Palma Princess
  • All Inclusive
  • Undervisning og yoga ifølge program
  • Dansktalende rejselederservice
  • 1 stk. bagage + 1 stk. håndbagage
  • Bustransfer til/fra hotellet

Pris:

Pris pr. person i delt superior dobbeltværelse: kr. 8.899
Tillæg for singleværelse (begrænset antal): kr. 1.120
Tillæg pr. pers for havudsigt i delt dobbeltværelse: kr. 420

Tilkøbsmulighederne pr. person er:

• Afbestillingsforsikring kr. 249
• Rejseforsikring kr. 325
• Mad ombord på flyet kr. 200 t/r
• Prisgaranti mod brændstofstigninger kr. 149

Vi glæder os til at byde dig hjertelig velkommen på den smukke ø, La Palma.

Namasté!

Eva Wessel

Læs mere og book din plads her


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger